Brabus si-a pus mintea la contributie si a venit cu un interior spectacol pentru cea mai noua masina de la Mercedes

  • Brabus anunta primele modificari pentru noul Mercedes G-Class
  • Off-roader-ul german a primit un interior in piele albastra
  • Tunerul din Bottrop promite si alte imbunatatiri viitoare
Distribuie pe Facebook

Pielea albastra imbraca acum fiecare suprafata din cabina versiunii AMG, in timp ce contrastul este asigurat de numeroasele ornamente din fibra de carbon.

Anuntata la inceputul acestui an, cea mai recenta generatie a modelului Mercedes G-Class a impresionat o lume intreaga cu interiorul sau. Ceasurile digitale din spatele volanului S-Class, instalatia audio cu 16 difuzoare de la Burmester sau scaunele fata cu functie de masaj se numara printre principalele atractii ale noului off-roader german.

In stilul caracteristic produselor din gama superioara, masina prezentata cu ocazia Salonului Auto Nord-American de la Detroit este disponibila alaturi de o larga varietate de materiale premium, pielea fina, lemnul masiv ori fibra de carbon reprezentand doar cateva exemple in acest sens. De altfel, din meniu nu lipsesc nici cusaturile sub forma de carouri.

Chiar si asa, cu toate ca nu exista off-roader capabil sa concureze cu cea mai recenta generatie a modelului Mercedes G-Class din punctul de vedere al luxului interior, celebra companie de tuning Brabus a simtit nevoia sa modifice complet noua. Rezultatul final nu mai are nevoie de niciun fel de introducere sau prezentare, imaginile vorbind de la sine.

Mercedes G-Class cu interior albastru

Mercedes G-Class cu interior albastru

Mercedes G-Class cu interior albastru

Mercedes G-Class cu interior albastru

Mercedes G-Class cu interior albastru

Potrivit informatiilor publicate pe pagina de Facebook a germanilor, la baza acestui proiect se afla varianta de performanta G63 AMG, echipata cu un V8 biturbo de 4.0 litri si 585 CP. O cutie automata cu noua trepte de viteza si un sistem inteligent de tractiune integrala asigura realizarea acceleratiei de la 0 la 100 km/h intr-un timp de numai 4.5 secunde.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes G-Class cu interior albastru
mai multe