Cel mai rapid Nissan GT-R din lume: 382 kilometri pe ora intr-o singura mila!

Cel mai rapid Nissan GT-R din lume: 382 kilometri pe ora intr-o singura mila!
Cu pana la 1.700 cai putere storsi dintr-un propulsor V6 twin-turbo complet modificat, urmatorul Nissan GT-R se poate lauda cu performante dintre cele mai impresionante, printre care si recordul mondial pentru pentru cel mai rapid GT-R din pe distanta de o mila.
Distribuie pe Facebook

Intr-o alta ordine de idei, urmatorul Nissan GT-R are nevoie de numai 2.99 secunde pentru a atinge primii 100 de kilometri pe ora, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in doar de 6.5 secunde. De asemenea, in urma tratamentului suferit, supercarul japonez poate accelera de la 0 la 300 km/h in aproximativ 12.37 secunde, in timp ce sfertul de mila il parcurge in circa 9.447 secunde.

Cifrele cu adevarat impresionante insa abia acum sosesc: cu pana la 1.700 cai putere storsi dintr-un propulsor V6 twin-turbo complet modificat, urmatorul Nissan GT-R are nevoie de numai 22.538 secunde pentru a parcurge distanta de o mila, in timp ce viteza sa de iesire este de aproximativ 382.16 kilometri pe ora - valoare ce reprezinta un record absolut pentru automobilul japonez de inalta performanta!

Indeajuns insa cu detaliile! Iata si proba video la cele afirmate mai sus:

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2013