Cum sa nu-ti tunezi masina. Studiu de caz, o Toyota C-HR impodobita cu de toate

Cum sa nu-ti tunezi masina. Studiu de caz, o Toyota C-HR impodobita cu de toate
  • Aripa spate a la Honda Civic Type R
  • Patru terminatii de evacuare false
  • Embleme si accesorii specifice eroilor din universul Marvel
Distribuie pe Facebook

Un britanic si-a tunat masina, o Toyota C-HR, si a ajuns "celebru" pe internet. Pe langa stopurile aftermarket, masina mai este echipata cu o aripa spate a la Civic Type R dar si cu brizbrizuri care mai de care.

Frumusetea este in ochii privitorului, se spune. Dar oare ce sentiment te poate incerca atunci cand vezi pe strada o Toyota C-HR ca si cea din imaginea alaturata? Ei bine...noi ne abtinem.

Masina ii apartine unui britanic pasionat, din cate se pare, de tuning si de personajele din benzile desenate ale celor de la Marvel. Mai exact de Iron Man si The Punisher dupa cum bine poti observa.

Honda C-HR tunata

Pe langa diversele accesorii care au legatura cu cei doi eroi ai universului Marvel, omul nostru si-a impodobit masina si cu alte piese aftermarket inclusiv un set de stopuri, jante tricolore, o aripa spate asemanatoare cu cea montata pe Honda Civic Type R, si patru terminatii de evacuare false.

Sa nu mai pomenim de prizele de aer false sau de ornamentele cromate de la nivelul portierelor.

Fotograful de ocazie nu a pus o poza si cu partea frontala a masinii dar ,daca ar fi sa ghicim, mai mult ca sigur pe capota este prezent "craniul" The Punisher.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Noiembrie 2020