Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur

Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi. Foto ca sa te convingi si singur
  • Daca vrei sa te dai mare si tare pe Dorobanti, asta e masina pe care trebuie s-o cumperi
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare cu opt cilindri in V livreaza 850 de cai si 1.000 de Newton-Metri persoanei de la volan.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, actuala generatie a gamei comercializate de Mercedes sub numele de G-Class se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta AMG G 63 - disponibila pe piata din Romania de la 163.600 de euro.

Acompaniata de o motorizare cu opt cilindri in V, un sistem de supraalimentare cu doua turbine si capacitatea de patru litri, respectiva masina vine cu 585 de cai, plus 850 de Newton-Metri pe ambele punti.

Mansory Gronos in galben mat

Mansory Gronos in galben mat

O transmisie automata cu noua rapoarte si trei diferentiale blocabile completeaza lista cu specificatii de ordin tehnic, astfel ca timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu depaseste 4.5 secunde - ba dimpotriva. Viteza de top este limitata la 220 sau, cu pachetul AMG Driver oferit optional, contra cost, la 240 de kilometri pe ora.

Respectiva versiune comercializata de Mercedes sub denumirea de AMG G 63 este, totodata, si subiectul principal al acestui material, varianta de performanta a gamei G-Class trecand recent pe la Mansory.

In urma tratamentului primit, masina disponibila si pe piata din Romania, la preturi incepand de la 163.600 de euro, se remarca printr-o noua pereche de spoilere fata si spate, agresiv stilizate, la care se adauga un set de elemente proeminente pentru panourile laterale ale caroseriei. Finisata, acum, intr-o nuanta mata de galben, daca mai trebuia precizat.

Capota motorizarii cu opt cilindri in V, oglinzile retrovizoare si eleronul caracteristic plafonului completeaza, alaturi de alte cateva piese din fibra de carbon si un set de jante supradimensionate, reteta de la exterior.

Lista atractiilor interioare, de cealalta parte, cuprinde inclusiv o tapiterie din piele in doua culori contrastante - galben si negru, cusaturi realizate sub forma de carouri, ornamente speciale pentru plansa de bord, fetele usilor, volanul multifunctional in trei spite, cu parte inferioara plata. Si, nu in ultimul rand, pragurile inscriptionate cu numele companiei de tuning.

Nota de plata a proiectului Gronos nu reprezinta decat un mister, insa seria vestilor bune se incheie cu valorile maxime de 850 de cai si 1.000 de Newton-Metri, egale cu un 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.5 secunde.

Mansory Gronos in galben mat

Mansory Gronos in galben mat

Mansory Gronos in galben mat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Mansory Gronos in galben mat
mai multe