Englezii s-au apucat de tunat masina de 200 CP construita in Romania. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum

Englezii s-au apucat de tunat masina de 200 CP construita in Romania. Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
  • Englezii s-au apucat de tunat masina de 200 CP construita in Romania
  • Primele imagini oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze mai putin de 6.7 secunde.

200 de cai si 320 de Newton-Metri, plus o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in 6.7 secunde. Sunt valorile care transforma noul Ford Puma ST in probabil cea mai puternica si, de asemenea, rapida masina construita vreodata in Romania, fara gluma sau exagerare.

Exista insa si o mana de oameni de parere ca motorul 1.5 turbo de sub capota este capabil sa ofere un set de cifre si numere si mai impresionant, in ciuda faptului ca a sa formula nu cuprinde decat trei cilindri, daca mai trebuia precizat.

Ford Puma si Fiesta ST de la Mountune

Ford Puma si Fiesta ST de la Mountune

Printre marile companii de tuning care s-au grabit sa modifice masina de 200 CP construita in Romania se numara si Mountune, englezii pregatind un total de 260 de cai si 365 de Newton-Metri. Disponibil in schimbul a 675 de lire sterline, potrivit presei din Marea Britane.

Din pacate, noua valoare specifica acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu reprezinta decat un mister, insa un Ford Puma ST stock are nevoie de 6.7 secunde, dupa cum precizam si anterior, inca de la inceputul acestui material.

Alte necunoscute includ viteza maxima si consumul mediu de carburant. Se stie, in schimb, ca pentru a ajunge la 260 de cai si 365 de Newton-Metri, cea mai rapida si puternica masina construita vreodata in Romania a primit si o noua admisie, si un nou intercooler.

Reteta comercializata de englezii de la Mountune sub denumirea de m260 este disponibila si pentru actuala generatie Ford Fiesta ST, pusa la randul ei in miscare de un motor turbo cu trei cilindri in linie si capacitatea de 1.5 litri.

Ford Puma si Fiesta ST de la Mountune

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Ford Puma si Fiesta ST de la Mountune
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Iunie 2021