Masina de 200 CP construita in Romania. Cat de rapida este, de fapt

Masina de 200 CP construita in Romania. Cat de rapida este, de fapt
  • Masina de 200 CP construita in Romania
  • Cat de rapida este, de fapt
Distribuie pe Facebook

Pe piata locala, preturile pornesc de la putin peste 29.200 de euro, conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite acum mai bine de 12 luni, in cadrul salonului de la Frankfurt din toamna lui 2019, cea mai recenta generatie a gamei oferite de Ford sub numele Puma se vinde, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta ST, cu un propulsor turbo de 1.5 litri si 200 de cai putere in compartimentul motor.

Acompaniata de o transmisie manuala in sase rapoarte si un sistem de tractiune fata, respectiva masina poate accelera de la 0 la 100 de kilometri pe ora in numai 6.7 secunde, potrivit brosurii oficiale.

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Seria vestilor bune continua la nivelul departamentului estetic, acolo unde primul Ford Puma ST a pregatit un set de spoilere fata si spate agresiv stilizate, plus jante supradimensionate din aliaj. La interior, in schimb, departe de privirile insistente ale curiosilor, lista atractiilor principale culmineaza cu scaunele sport de la Recaro si volanul multifunctional in trei spite, cu parte inferioara plata, evident.

In ceea ce priveste nota de plata, pretul de vanzare caracteristic masinii de 200 CP construite in Romania porneste, dupa cum spuneam si anterior, de la putin peste 29.200 de euro, conform configuratorului oficial.

Echiparea standard a versiunii Puma ST cuprinde inclusiv tapiteria realizata partial din piele, dar si un display central cu diagonala de opt inch. Aceeasi varianta de performanta de la Ford mai ofera, fara costuri suplimentare, si o instalatie audio cu zece difuzoare B&O, senzori de parcare, faruri cu LED, pornire de la buton, aer conditionat cu reglare manuala, parbriz incalzit, nenumarate sisteme active etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Ford Puma ST
mai multe
Publicat în categoria: Teste Auto DATA PUBLICĂRII: 22 Martie 2021