Masina de 200 CP construita in Romania. Cum arata in realitate

Masina de 200 CP construita in Romania. Cum arata in realitate
  • Masina de 200 CP construita in Romania
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 6.7 secunde.

Anuntata in urma cu mai bine de zece saptamani, cea mai potenta versiune a gamei Ford Puma se vinde zilele acestea, pe piata din Romania, la preturi incepand de la 29.250 euro. Comercializata sub indicativul ST, mult anticipata varianta de performanta gazduieste in compartimentul motor o unitate supraalimentata de 1.5 litri, cu trei cilindri in linie si, evident, 200 de cai putere.

Ford Puma ST

Ford Puma ST

Ford Puma ST

O transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata completeaza, alaturi de alte cateva elemente mai mult sau mai putin interesante, reteta specifica departamentului tehnic, astfel ca timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 100 km/h nu depaseste valoarea de 6.7 secunde.

In ceea ce priveste partea vizuala, primul Ford Puma ST din istorie se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate si evacuarea dubla de la exterior. Seria vestilor bune continua cu jantele din aliaj al caror diametru se ridica la 19 inch, un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune fata cu sport lateral marit, plus instrumente de bord cu aspect revizuit, ornamente unice etc.

Echiparea standard mai cuprinde, dupa cum precizam inclusiv anterior, si faruri cu LED, climatizare manuala sau sistem audio de la B&O. Cea mai potenta versiune a gamei Ford Puma, mult anticipata varianta de performanta ST a pregatit si cateva optionale, printre care si diferential LSD.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (62) Poze Ford Puma ST
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 4 Decembrie 2020