Exteriorul e de Maybach, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Poti sa juri ca te afli la bordul unui avion privat!

Exteriorul e de Maybach, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Poti sa juri ca te afli la bordul unui avion privat!
  • O companie din Paris inchiriaza un Mercedes V-Class special modificat
  • Monovolumul german aduce acum cu un Maybach, inclusiv la exterior
  • Interiorul ofera piele, lemn, cusaturi sub forma de carouri, plus altele
Distribuie pe Facebook

Pielea fina, lemnul masiv sau cusaturile realizate sub forma de carouri, toate acestea reprezinta doar preludiul in cazul urmatorului Mercedes V-Class.

Fie ca vorbim despre Muzeul Luvru, Catedrala Notre Dame ori faimosul turn Eiffel, Parisul este plin de atractii turistice. Si tot in capitala Frantei ai mai putea experimenta, daca vei ajunge in viitorul apropiat, singurul Maybach V-Class din lume.

Aflat in slujba companiei CLS Paris, respectivul automobil arata la exterior... exact ca un Maybach, cu o grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase si numeroase accente de crom. Cel putin la fel de interesant se anunta si meniul interior.

Mercedes V-Class Maybach Edition

Mercedes V-Class Maybach Edition

Mercedes V-Class Maybach Edition

Pe langa scaunele cu reglare electrica si suport pentru picioare imprumutate de la un Maybach S-Class, acest Mercedes V-Class mai propune si infinite insertii de piele fina. Insotite, evident, de ornamente din lemn masiv si cusaturi sub forma de carouri.

La fel de generoasa este si lista cu echipamente standard, respectivul automobil oferind inclusiv o trapa uriasa, mini-frigider si chiar TV. Nu lipsesc din meniu nici masutele retractabile sau sistemul audio de inalta fidelitate, in cazul in care te intrebai.

De cealalta parte, aspectul tehnic ramane un mister, insa nu exista nici macar o singura sansa ca acest Mercedes V-Class Maybach Edition sa ascunda sub capota un motor V12. Spulberata este si posibilitatea ca propulsia sa fie asigurata de un V8.

Mercedes V-Class Maybach Edition

Mercedes V-Class Maybach Edition

Regasit in flota companiei CLS Paris, respectivul automobil nu este nici pe departe singurul modificat pentru a aduce cu un Maybach. Despre o tema similara se poate discuta si in urmatoarea situatie, unde actorul principal este camioneta Mercedes X-Class.

Un proiect al companiei Carlex Design, acesta se remarca atat printr-o caroserie in doua culori, cat si prin grila si jantele unui S650 Cabrio. La interior, transformarea propusa de polonezi transforma pick-ul intr-un rival pentru orice limuzina.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes V-Class Maybach Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 August 2018