Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul. Camioneta germana atrage acum mai multe priviri decat o limuzina de lux

  • Exteriorul e nebunie curata, dar stai sa vezi cum arata interiorul
  • Camioneta germana atrage acum mai multe priviri decat o limuzina de lux
Distribuie pe Facebook

Cea mai luxoasa camioneta din istoria umanitatii? Probabil acest Mercedes X-Class modificat de polonezii de la Carlex Design.

Se remarca numaidecat multumita caroseriei finisate in doua culori, insa nici noile jante din aliaj, cu un design in stil Mercedes-Maybach S650 Cabriolet, nu vor trece neobservate. Ba dimpotriva, am putea spune.

Mercedes X-Class de la Carlex Design

Mercedes X-Class de la Carlex Design

Bena accesorizata cu lemn la interior, dar si nenumaratele detalii inchise la culoare completeaza exteriorul specific acestui X-Class modificat de polonezii de la Carlex Design, in timp ce aspectul interior concureaza cu cel al unei limuzine de lux.

Fiecare suprafata si particica din cabina a fost imbracata in piele, decorata cu lemn sau trasa in Alcantara, astfel ca rezultatul final ii va face gelosi inclusiv pe posesorii de... Mercedes-Maybach S650 Cabriolet. Pe bune.

Sub capota, motorizarea acestui X-Class modificat de polonezii de la Carlex Design ramane doar un mare mister, insa Mercedes a pus la dispozitia clientilor sai trei optiuni mari si late, printre care si un V6 diesel de trei litri, plus 258 CP.

Mercedes X-Class de la Carlex Design

Mercedes X-Class de la Carlex Design

Mercedes X-Class de la Carlex Design

Lansata pe piata in cursul anului 2017, prima camioneta a producatorului din Stuttgart s-a dovedit un esec imens. Astfel ca, desi ar putea parea greu de crezut, asamblarea si comercializarea au luat deja sfarsit.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Mercedes X-Class de la Carlex Design
mai multe