Extravaganta sau prost gust? Porsche Cayenne cu piele rosie de... crocodil

Extravaganta sau prost gust? Porsche Cayenne cu piele rosie de... crocodil
  • Polonezii de la Carlex Design au modificat recent un Porsche Cayenne de generatie a doua
  • SUV-ul german se remarca acum in special prin insertiile de piele de crocodil de culoare rosie
  • Lista cu imbunatatiri include si un kit aerodinamic agresiv stilizat, plus noi jante
Distribuie pe Facebook

Dupa mai multe nopti nedormite si discutii contradictorii cu cei din jurul sau (bine, nu s-a intamplat chiar asa...), posesorul unui Porsche Cayenne a ajuns la concluzia ca-i momentul ca SUV-ul sau sa primeasca mai multe imbunatatiri.

Odata ajuns pe mainile specialistilor Carlex Design, Porsche-ul Cayenne in cauza s-a ales cu numeroase insertii de piele neagra, oferite in compania unor cusaturi contrastante de culoare rosie. Dar acesta avea sa fie doar inceputul, proprietarul SUV-ului german apeland la celebra companie poloneza de tuning pentru un tratament mult mai special de-atat.

Porsche Cayenne by Carlex Design

Porsche Cayenne by Carlex DesignPorsche Cayenne by Carlex Design

Iar acum nu ne referim la accentele de rosu aplicate gurilor de ventilatie sau ornamentelor realizate din lemn masiv, ci la insertiile de piele de crocodil finisate in aceeasi nuanta de rosu si folosite la accesorizarea partiala atat a volanului in trei spite si a plansei de bord, cat si a consolei centrale, fetelor usilor si, nu in ultimul rand, scaunelor fata si a banchetei spate.

In ton cu modificarile interioare, specialistii Carlex Design au operate numeroase imbunatatiri si la nivelul exteriorului, Porsche-ul Cayenne in cauza venind acum la pachet impreuna cu un kit aerodinamic agresiv stilizat, scos in evidenta in special de prizele supradimensionate ale spoilerului fata, de capota ventilata a motorului, dar si de aripile proeminente ce gazduiesc jante cu design multispita.

Porsche Cayenne by Carlex Design

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... informatiile cu privire la acest aspect lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa ceva ne spune ca SUV-ul german prezent in cazul de fata nu mai are nevoie de nici un fel upgrade. Nu de alta, dar vitezometrul gradat pana la pragul celor 300 de kilometri pe ora ne spune ca avem de-a face cel putin cu un Porsche Cayenne Turbo.

Porsche Cayenne Turbo care, asa cum probabil stii si tu, ofera in versiunea standard un propulsor V8 bi-turbo de 4.8 litri, capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan nici mai putin nici mai putin de 500 cai putere. Daca este insa vorba de un Porsche Cayenne Turbo S, lista cu specificatii tehnice a SUV-ului german propune si mai mult de-atat, adica 550 de cai putere.

Porsche Cayenne by Carlex Design

Porsche Cayenne by Carlex DesignPorsche Cayenne by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Porsche Cayenne by Carlex Design
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2014