Il stia o lume intreaga, insa acum e de nerecunoscut. Tuningul primit recent l-a schimbat complet

Il stia o lume intreaga, insa acum e de nerecunoscut. Tuningul primit recent l-a schimbat complet
  • Cel mai nou tuning pentru Mercedes G-Class vine din Elvetia
  • Off-roader-ul german a fost modificat complet la nivel estetic
  • Motorizarea in opt cilindri se lauda acum cu 750 cai putere
Distribuie pe Facebook

O companie auto din Elvetia a reusit sa creeze unul dintre cele mai radicale pachete de tuning vazute vreodata. Destinat modelului Mercedes G-Class, tratamentul in cauza schimba complet infatisarea off-roader-ului din Stuttgart.

Una dintre companiile auto mai putin cunoscute ale planetei, ARES Performance nu este prima si nici macar singura care a incercat sa imbunatateasca performantele si / sau aspectul modelului G-Class de la Mercedes.

Spre deosebire insa de celelalte nume din industria tuningului, precum Brabus, Hamann sau Mansory, atelierul elvetian a pus la punct un set de modificari capabile sa transforme off-roader-ul german intr-o aparitie de... nerecunoscut.

Vorbim, mai exact, despre noi spoilerele fata si spate, combinate de specialistii ARES Performance cu blocuri optice redesenate si, totodata, aripi laterale bombate, menite sa mai taie din colturile specifice modelului Mercedes G-Class.

Potrivit companiei elvetiene de tuning, la realizarea panourilor caroseriei in cinci portiere s-au folosit atat aluminiu, cat si fibra de carbon, astfel ca off-roader-ul german cantareste acum cu aproximativ 200 kilograme mai putin decat anterior.

In contrast, motorizarea cu opt cilindri in V a primit doua noi turbine si alte cateva imbunatatiri sinonime cu un plus de aproximativ 200 cai putere sau, daca vrei, un total de 750 CP - exact cat ascunde sub capota si un Aventador SV.

La final, efortul specialistilor ARES Performance de a schimba complet aspectul modelului G-Class de la Mercedes este sustinut de o plansa de bord restilizata si doua scaune individuale care au luat locul traditionalei banchete spate.

Nu exista inca nici macar o singura informatie despre nota de plata a schimbarilor propuse de respectiva companie elvetiana de tuning, insa este cert ca lista cu optiuni mai include si monitoare TV sau sistem audio cu subwoofer de 30 cm.

Distribuie pe Facebook
mai multe