In cautarea perfectiunii: Vorsteiner modifica noul Porsche 911

In cautarea perfectiunii: Vorsteiner modifica noul Porsche 911
Chiar daca noul 911 poate fi considerat un adevarat invingator - din orice punct de vedere, specialistii Vorsteiner nu s-au lasat intimidati de reusita Porsche, ci au pornit intr-o tentativa de perfectionare a ultimei generatii a legendarului automobil din Stuttgart.
Distribuie pe Facebook

Mai puternic si in acelasi timp mai performant. Mai usor, mai manevrabil si chiar mai eficient. Mai atragator, mai atragator ca niciodata. Pe scurt, indiferent de aspectul din care o privesti, ultima generatie a legendarului Porsche 911 pare a fi cea mai reusita dintre toate cele lansate pana acum. Si cu toate acestea, industria tuningului a pregatit numeroase bunatati pentru supercarul german.

Dupa versiuni TechArt si variante SpeedART, iata ca a venit randul celor de la Vorsteiner sa-si lase amprenta asupra noului Porsche 911. Si chiar daca la acest moment avem de-a face cu o simpla (si singura) imagine prelucrata pe computer, planurile companiei americane cu privire la supercarul german par extrem de serioase.

Mai exact, lucrurile stau in felul urmator: Pentru inceput, spoilerul fata se va alege cu o prelungire subtila, insotita la randul ei de un splitter central. In ceea ce priveste partea din spate, Porsche-le 911 va fi inzestrat atat cu un nou eleron, cat si cu un difuzor de aer redesenat. Intr-un final, jantele forjate disponibile optional vor fi acum conectate de praguri laterale restilizate, in timp ce plafonul standard va fi inlocuit cu unul din fibra de carbon. Si daca tot vine vorba de fibra de carbon, intregul kit aerodinamic este realizat din acest material.

Important de specificat, viitorii clienti pot opta si pentru un nou sistem de evacuare, 'existent' atat intr-o versiune din otel, cat si intr-o varianta din titan.

In cautarea perfectiunii: Vorsteiner modifica noul Porsche 911

Distribuie pe Facebook
mai multe