La 77 de ani conduce un TT cu 1034 de cai sub capota, iar vechea lui masina este un Golf de 600 CP

La 77 de ani conduce un TT cu 1034 de cai sub capota, iar vechea lui masina este un Golf de 600 CP
  • La 77 de ani conduce un TT cu 1034 de cai sub capota
  • Arthur a detinut anterior un VW Golf R de 600 CP
Distribuie pe Facebook

Arthur, batranelul care ne-a aratat in 2018 ca pasiunea pentru performanta, tuning si viteza nu are niciun fel de legatura cu anul nasterii sau varsta din buletin, are o noua masina: un Audi TT RS cu 1.034 de cai putere sub capota.

Iti mai aduci aminte de Arthur, batranelul din Marea Britanie care conducea acum doi ani un Volkswagen Golf R modificat, de 600 de cai? Ei bine, acesta are o noua masina: un Audi TT RS mai puternic chiar si decat vechiul Bugatti Veyron.

Echipat cu un motor turbo in cinci cilindri, complet reconstruit, super-coupe-ul de culoare neagra ofera un total de 1.034 CP, cu totii livrati ambelor punti prin intermediul unei cutii cu sase rapoarte.

Din pacate, performantele extremului proiect de tuning raman un mare mister la momentul de fata, insa nu ar fi deloc surprinzator ca primii 100 de kilometri pe ora sa vina in mai putin de trei secunde. Viteza maxima sare, probabil, de 300 km/h.

Asa se face ca mai multe imbunatatiri ne intampina si la nivelul sistemului de franare, respectivul Audi TT-RS apeland acum la un set de discuri carbon-ceramice pentru un maximum de eficienta.

Pe plan estetic, noua masina a lui Arthur, batranelul care ne arata ca pasiunea pentru viteza nu are niciun fel de legatura cu anul nasterii sau varsta din buletin, arata aproape ca atunci cand a parasit linia de fabricatie. Cu cateva mici exceptii.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2020