Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.4 secunde

Masina care sfideaza legile fizicii. Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.4 secunde
  • Masina care sfideaza legile fizicii
  • Cantareste peste 2.4 tone, dar face suta in doar 3.4 secunde
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, acum vitezometrului urca pana la o viteza maxima limitata la 280 de kilometri pe ora.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 36 de luni, inca din prima parte a toamnei anului 2018, cea mai noua generatie a gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de GLE se vinde la momentul de fata, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta AMG 63 S, acompaniata de un motor V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de patru litri, potrivit oficialilor companiei producatoare.

Insotita de o putere maxima de 634 CP, livrata ambelor punti prin intermediul unei cutii automate cu noua rapoarte si a unui sistem inteligent de tractiune integrala, respectiva masina are nevoie de numai 3.8 secunde pentru a sprinta de la 0 la 100 de kilometri pe ora, reiese din fisa cu specificaiti tehnice.

Mercedes GLE de la Brabus

Reusita versiunii oferite sub numele de Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic+ este cu atat mai impresionanta cu cat varianta de performanta a gamei GLE cantareste 2.420 de kilograme. Dar performanta mentionata anterior nu a reusit sa ii satisfaca si pe specialistii celebrei companii de tuning Brabus, care s-au grabit sa inzestreze motorul V8 cu capacitatea cilindrica de patru litri cu doua noi turbine si alte cateva imbunatatiri sinonime cu un total de pana la 800 CP si chiar 1.000 Nm.

Drept urmare, respectiva masina rezvolva acum problema acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 3.4 secunde, astfel ca printre modificarile prezente in peisaj se regaseste si un modul special pentru suspensia pe aer, menit sa coboare garda la sol cu cel mult 25 de milimetri.

Reteta specifica gamei comercializate de Mercedes sub denumirea de AMG GLE 63 S 4Matic+ continua cu o larga varietate de componente din fibra de carbon pentru caroseria in cinci portiere, jante forjate pe 24 de inch, evacuare cvadrupla cu valve controlabile. Plus tapiterie din piele fina in doua culori, cusaturi contrastante, volan cu parte inferioara plata si padele din aluminiu pentru schimbarea vitezelor, pedale din aluminiu, praguri iluminate, ornamente realizate, din nou, din carbon etc.

Mercedes GLE de la Brabus

Mercedes GLE de la Brabus

Mercedes GLE de la Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (150) Poze Mercedes GLE de la Brabus
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2021