Masina cu motor de 1.6 litri si 500 CP. Cum arata in realitate

Masina cu motor de 1.6 litri si 500 CP. Cum arata in realitate
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 500 CP
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sistem de franare dotat cu discuri ce masoara pana la 400 de milimetri.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doi ani, inca de la inceputul lui 2020, prima varianta de performanta a masinii oferite de compania Toyota sub denumirea de Yaris stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, respectiva versiune se remarca in special prin perechea de spoilere agresiv fata si spate stilizate, insotita de un set de aripi laterale proeminente, in timp ce scaunele cu suport lateral marit reprezinta principalul element definitoriu al cabinei.

Comercializata sub indicativul GR, impresionanta reteta culmineaza cu propulsorul turbo cu trei cilindri in linie si o capacitate de 1.6 litri - ce lucreaza alaturi de o cutie manuala cu sase rapoarte si pana la doua diferentiale cu alunecare limitata pentru a livra rotilor de pe ambele punti circa 261 de cai putere.

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema sprintului de la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea in doar 5.5 secunde, masina vanduta de compania Toyota sub numele de GR Yaris continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de top limitata la 230 de kilometri pe ora, dupa cum precizam si anterior, la momentul premierei mondiale. Nemultumit de performantele variantei disponibile la preturi ce pornesc, zilele acestea, de la suma de 34.000 de euro?

Nicio problema: un tuner ce se recomanda drept Severn Valley Motosport a reusit sa stoarca din motorul de 1.6 litri, cu ajutorul unei noi turbine, a unei noi admisii si - nu in ultumul rand, a unei noi evacuari, un total de 450 CP cu benzina normala, de la pompa, ce devine 500 de cai putere cu carburant de curse.

Asa se face ca lista atractiilor principale cuprinde - important de mentionat, inclusiv un sistem de franare dotat cu discuri carbon-ceramice ce masoara pana la 400 de milimetri. Respectiva versiune mai pune la dispozitia persoanelor ce au norocul sa preia controlul volanului si scaune Recaro CS Sportster, in peisaj facandu-si aparitia - conform urmatorului material video, si o suspensie de tip coilover si jante din aliaj de la OZ Racing, cu un design in cinci spite si anvelope Michelin Pilot Sport Cup 2.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2022