Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 261 CP si tractiune integrala in standard! Cum arata in realitate

Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata: are motor 1.6 turbo de 261 CP si tractiune integrala in standard! Cum arata in realitate
  • Noua masina de strada de la Toyota e nebunie curata
  • Are motor 1.6 turbo de 261 CP si tractiune integrala in standard!
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 5.5 secunde.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a anului 2020, versiunea de performanta a masinii comercializate de compania Toyota sub denumirea de Yaris stie, cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Cunoscuta sub indicativul GR, respectiva reteta se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici aripile laterale proeminente nu vor trece chiar neobservate.

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Toyota GR Yaris

Aceeasi varianta disponibila, la vanzare, si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 37.292 de euro, a mai pregatit, totodata, si un set de jante din aliaj cu diametrul de 18 inch, plus etriere de culoare rosie, evacuare dubla, scaune cu suport lateral marit si volan in trei spite.

Sub capota, asa cum precizam si anterior, impresionanta Toyota GR Yaris ascunde un benzinar turbo cu doar trei cilindri in linie, capabil sa livreze insa rotilor de pe ambele punti nici mai mult, nici mai putin de 261 de cai putere. Pentru ca pachetul sa fie complet, unitatea de 1.6 litri lucreaza alaturi de o transmisie manuala cu sase rapoarte, potrivit primelor informatii si detalii oferite publicitatii.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza, cel putin teoretic, decat 5.5 secunde, dupa cum mentionam si la inceputul acestui material, fisa cu specificatii tehnice continuand cu o viteza de top limitata la 230 de kilometri pe ora.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Toyota GR Yaris
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2021