Masina cu motor de 2.0 litri si 370 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 370 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 370 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora ar trebui sa dureze 5.4 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de un an si jumatate, actuala generatie a gamei oferite de SEAT sub denumirea Leon se vinde zilele acestea in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta de performanta pe nume Cupra Leon VZ, acompaniata de o motorizare turbo de doi litri - cu patru cilindri in linie, si undeva in jurul a 300 de cai putere.

Disponibila exclusiv alaturi de o transmisie automata cu sapte rapoarte - cu dublu ambreiaj, si un sistem de tractiune fata, respectiva masina nu are nevoie decat de 5.7 secunde pentru a rezolva, cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora.

Aceeasi varianta de performanta pe nume Cupra Leon VZ se afla - totodata, si la baza ultimului proiect de tuning al ABT Sportsline, instalarea unei unitati aditionale de control transformand benzinarul I4 turbo de doi litri, mentionat si anterior, intr-o uzina cu 370 de cai putere. Si, daca te intrebai cumva, 450 de Newton-Metri, dupa cum se precizeaza in interiorul comunicatului de presa oferit, de curand, publicului larg.

Multumita tratamentului primit sub capota, respectiva masina promite sa finalizeze provocarea sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 5.4 secunde, pe cand viteza maxima ramane, in continuare, limitata electronic la 250 de kilometri pe ora.

Seria imbunatatirilor destinate versiunii de top caracteristice actualei generatii a gamei oferite de SEAT sub denumirea Leon continua cu un set de jante din aliaj pe 20 de inch. Livrat la pachet impreuna cu arcuri capabile sa coboare garda la sol cu o valoare de pana la 30 de milimetri, indiferent ca este vorba despre puntea fata sau despre puntea spate, potrivit primelor informatii si detalii oficiale publicate de tuner.

Cupra Leon de la ABT Sportsline

Cupra Leon de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Cupra Leon de la ABT Sportsline
mai multe