Masina cu motor de 2.0 litri si 384 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 384 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.0 litri si 384 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat putin peste patru secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, mult anticipata generatie cu numarul opt a legendarului Volkswagen Golf se vinde zilele acestea in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se regaseste si o varianta de performanta R, acompaniata de un motor 2.0 TSI cu aproximativ 320 CP.

Anuntata chiar toamna trecuta, respectiva masina se mai bucura si de un cuplu maxim de 420 Nm, dar si de o cutie in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj, plus un sistem inteligent de tractiune integrala, cu un mod de rulare Drift inclus.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 4.7 secunde. Teoretic, primele masuratori desfasurate in compania noului Volkswagen Golf R scotand la iveala ca hot-hatch-ul marcii din Wolfsburg este in lumea reala mai rapid decat scrie in fisa tehnica, spre bucuria proprietarilor.

Respectiva situatie nu i-a impedicat insa pe specialistii de la ABT Sportsline sa vina cu propria unitate de control pentru motorul 2.0 TSI al masinii proiectate pentru a concura impotriva unor produse precum Audi S3 si Mercedes-AMG A35.

In urma retetei primite, actuala generatie Golf R de la Volkswagen ofera undeva in jurul a 384 CP si 470 Nm, astfel ca, cu pedala de acceleratie la podea, acelasi sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa dureze decat putin peste patru secunde. Pe langa plusul de performanta, cumparatorii mai au la dispozitie si noi jante.

Totodata, pe viitor, lista cu optiuni va va fi completata atat de suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, cat si cu ajutorul unui sistem de evacuare modificat, de ce nu, cu valve controlabile, potrivit primelor detalii si informatii oficiale.

ABT Golf R

ABT Golf R

ABT Golf R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze ABT Golf R
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2021