Masina cu motor de 2.0 litri si 425 CP. Compania producatoare a publicat acum noi imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.0 litri si 425 CP. Compania producatoare a publicat acum noi imagini si detalii oficiale
  • Cea mai noua creatie de la ABT Sportsline are la baza un Audi Q5 TFSI e Quattro
  • Reteta debuteaza cu diferite modificari tehnice, sinonime cu 425 CP si 550 Nm
  • Lista cu bunatati cuprinde inclus cateva elemente vizuale - exterioare si interioare
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua cu valoarea din dreptul cuplului maxim, demna de un BMW M3 - fara niciun fel de exagerare.

La mai putin de o jumatate de an dupa publicarea primelor materiale oficiale, compania ABT Sportsline ofera noi detalii si imagini cu privire la propria versiune a hibridului Audi Q5 TFSI e quattro. Comercializata alaturi de un sistem PHEV care combina un motor electric cu o unitate 2.0 TFSI in patru cilindri, aceasta varianta de motorizare a SUV-ului proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X3 sau Mercedes GLC vine, in mod normal, cu 367 CP si 500 Nm pe ambele punti.

In urma tratamentului primit din partea producatorului cu sediul in orasul german Kempten, propulsorul de doi litri anterior mentionat dezvolta 310 CP si 420 Nm (de la 252 CP si 370 Nm), astfel ca rezultatul final coincide - cel putin in situatia de fata - cu un set de valori maxime sinonime cu 425 CP si 550 Nm.

Acceleratia de la 0 la 100 km/h, dar si viteza de top specifice versiunii ABT Q5 TFSI e quattro raman, din pacate, un mare mister la momentul actual, drept pentru care tinem sa precizam ca varianta companiei Audi inainteaza o serie de cifre si numere precum 5.3 secunde, respectiv 239 km/h. In aceeasi configuratie hibrida, de tip PHEV, SUV-ul proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X3 sau Mercedes GLC se mai poate lauda si cu un consum mediu de 2.0-2.4 litri la 100 km.

Pe langa plusul de performanta anuntat acum patru luni si jumatate, producatorul cu sediul in orasul german Kempten a mai pregatit si o serie de modificari vizuale - inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, jante din aliaj de pana la 22 de inch, dar si evacuare cvadrupla.

De cealalta parte a portierelor, versiunea ABT Sportsline a hibridului Audi Q5 TFSI e quattro isi va intampina clientii cu un set de accesorii atat de subtile incat acestea vor trece, cel mai probabil, neobservate. Mai precis, spre deosebire de ziua in care a parasit linia de asamblare, varianta PHEV a SUV-ului proiectat pentru a concura impotriva unor produse precum BMW X3 sau Mercedes GLC ofera un nou buton pentru pornirea motorului si un schimbator de viteze imbracat in piele si fibra de carbon.

Audi Q5 TFSI e Quattro de la ABT Sportsline

Audi Q5 TFSI e Quattro de la ABT Sportsline

Audi Q5 TFSI e Quattro de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Audi Q5 TFSI e Quattro de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2020