Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 2.5 litri si 500 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 de kilometri pe ora in doar 3.3 secunde.

Prezentata publicului larg acum mai bine de doi ani, cea mai recenta generatie a compactei oferite de compania Audi sub numele de A3 se vinde, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de producatorul german la dispozitia cumparatorilor sai se regaseste, daca mai trebuia cumva adaugat, si o varianta de performanta RS3 - acompaniata de un benzinar turbo cu cinci cilindri in linie.

Disponibila la vanzare si pe piata din Romania - la preturi incepand de la o suma de 64.100 de euro, respectiva savoare se bucura de serviciile unui TFSI cu o capacitate de 2.5 litri si aproximativ 400 CP, conceput pentru a rezolva problema acceleratiei de la 0 la 100 km/h intr-un timp de 3.8 secunde.

ABT RS3-R Sportback

ABT RS3-R Sportback

Aceeasi aroma cunoscuta sub denumirea de Audi RS3 reprezinta - presupunand ca mai trebuia mentionat, si subiectul principal al materialului nostru, impresionantul hot-hatch al constructorului din Ingolstadt primind, recent, tratamentul ABT Power R. Format dintr-un nou intercooler si, nu in ultimul rand, o noua unitate de control, imbunatatiri sinonime cu un total de 500 CP, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Nota de plata a respectivului pachet de tuning nu ramane, pentru moment, decat o mare necunoscuta si un mister urias, comunicatul de presa dezvaluind - in schimb, ca proprietarii autoturismului german pot opta si pentru o suspensie ajustabila pe inaltime, si pentru o evacuare cvadrupla.

Comercializata intr-un numar de numai 200 de exemplare, aceeasi reteta botezata RS3-R continua cu o prelungire proeminenta la nivelul partii frontale, cu un difuzor posterior masiv si cu alte cateva elemente exterioare realizate din fibra de carbon. Nu lipsesc din peisaj - mai mult ori mai putin surprinzator, nici jantele forjate pe 20 de inch, pe cand interiorul se remarca, in special, prin scaunele decorate cu logo-ul ABT.

ABT RS3-R Sportback

ABT RS3-R Sportback

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze ABT RS3-R Sportback
mai multe