Masina cu motor de 3.9 litri si 704 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 3.9 litri si 704 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 3.9 litri si 704 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.2 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de peste 325 de kilometri pe ora, conform comunicatului oficial de presa.

Prezentata publicului larg in urma cu (mai bine de) doi ani, prima generatie a masinii oferite de Ferrari sub denumirea de Roma stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, aceasta se remarca numaidecat prin partea frontala aproape interminabila - aflata in contrast cu portbagajul scurtat. Blocurile optice cu design unic si jantele din aliaj de dimensiuni generoase continua lista atractiilor de ordin estetic - reprezentata, la nivelul departamentului interior, de consola centrala extrem de bine definita, de instrumentele de bord digitale si display-ul tactil pentru pasager.

Ferrari Roma de la Novitec

Ferrari Roma de la Novitec

Daca vine vorba, in schimb, despre partea tehnica, motorul de 3.9 litri si 620 CP, cu doua turbine si opt cilindri in dotare, disponibil exclusiv alaturi de o transmisie cu opt rapoarte si dublu ambreiaj, va atrage intreaga atentia asupra sa, probabil unde este si principalul vinovat pentru rezolvarea sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in 3.4 secunde.

Aceeasi prima generatie a masinii oferite de Ferrari sub denumirea de Roma se mai poate lauda, de cateva zile, si cu un pachet cuprinzator de tuning, specialistii Grupului Novitec cautand sa imbunatateasca (aproape) fiecare aspect in parte. Prin urmare, meniul pus la dispozitia potentialilor clienti debuteaza cu o larga varietate de elemente exterioare din fibra de carbon, precum prelungiri proeminente pentru spoilerele fata si spate si pragurile laterale, seria vestilor bune continuand cu jante forjate in combinatia 21 si 22 de inch, o suspensie mai joasa si un interior in piele si Alcantara.

Sub capota, motorul de 3.9 litri dezvolta acum 704 CP multumita unitatii de control N-Tronic, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.2 secunde, cu pedala de acceleratie la podea, in timp ce acul vitezometrului va urca pana la o viteza maxima de peste 325 de kilometri pe ora, conform informatiilor si detaliilor oferite publicului larg, daca mai trebuia precizat.

Ferrari Roma de la Novitec

Ferrari Roma de la Novitec

Ferrari Roma de la Novitec

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ferrari Roma de la Novitec
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Noiembrie 2021