Masina cu motor de 4.0 litri si 740 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale

Masina cu motor de 4.0 litri si 740 CP. Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
  • Masina cu motor de 4.0 litri si 740 CP
  • Compania producatoare a publicat acum primele imagini si detalii oficiale
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.4 secunde.

Prezentata publicului larg acum mai bine de trei ani, prima generatie a masinii oferite sub numele de Audi Q8 este disponibila, zilele acestea, in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara si o varianta de performanta RS Q8, insotita de un motor V8 de 4.0 litri si 600 CP - daca mai trebuia precizat.

Lista atractiilor principale continua cu timpul de numai 3.8 secunde necesar bifarii - cu pedala de acceleratie la podea, sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, acul vitezometrului prelungindu-si ulterior incursiunea pana la o viteza maxima de 250, 280 sau 305 kilometri pe ora, aparent.

Audi RS Q8 de la ABT Sportsline

Audi RS Q8 de la ABT Sportsline

Audi RS Q8 de la ABT Sportsline

Acompaniata de o nota minima de 139.299 de euro - daca vine vorba despre piata din Romania, aceeasi masina comercializata sub denumirea de Audi RS Q8 mai are de anuntat, printre altele, si un pachet vizual pe masura valorilor mentionate si anterior. Compus din spoilere agresiv stilizate, dar si volan cu parte inferioara plata etc.

Exista insa loc si de mai bine - dupa cum au tinut sa o demonstreze, recent, oficialii ABT Sportsline, instalarea unei noi unitati de control permitandu-i motorului de 4.0 litri sa livreze acum rotilor de pe ambele punti, printr-o transmisie automata cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, 740 CP.

Drept urmare, cu pedala de acceleratie la podea, problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora urmeaza sa isi gaseasca rezolvarea intr-un interval de doar 3.4 secunde - potrivit primelor informatii si detalii impartite cu membrii publicului larg. Performanta demna de un Lamborghini, Porsche, Ferrari sau McLaren, de la caz la caz.

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici modificarile de ordin estetic, oferta specialistilor ABT Sportsline cuprinzand inclusiv cateva piese interioare si exterioare din fibra de carbon - servite alaturi de un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 23 de inch si un modul pentru coborarea suspensiei.

Audi RS Q8 de la ABT Sportsline

Audi RS Q8 de la ABT Sportsline

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Audi RS Q8 de la ABT Sportsline
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Noiembrie 2021