Mercedes G500 Cabriolet by Brabus: Pentru patru anotimpuri si tot-teren

Mercedes G500 Cabriolet by Brabus: Pentru patru anotimpuri si tot-teren
  • Cel mai nou proiect semnat Brabus are la baza un Mercedes G500 Cabriolet
  • Off-roader-ul decapotabil a primit un propulsor V8 de 6.1 litri si 462 CP
  • Numeroase imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivel vizual
Distribuie pe Facebook

Primavara a intrat in ultima etapa a existentei sale, numai o singura luna ramanand pana la sosirea verii. Vestile bune din calendar nu sunt totusi reflectate de vremea de-afara, ploaia ocazionala si cele aproximativ 15 grade din termometru fiind caracteristice mai degraba unui inceput de toamna sau, de ce nu, chiar unui sfarsit de iarna. Cu noul Mercedes G500 Cabriolet de la Brabus insa, numele anotimpului este doar un alt detaliu irelevant. La fel ca si suprafata de rulare, am (mai) putea adauga.

Pentru a aduce si mai aproape bucuria aventurilor in natura, germanii de la Mercedes au luat decizia de a oferi legendarul off-roader G-Class si intr-o versiune decapotabila, echipata cu un plafon textil operat manual. Drept urmare, faptul ca o versiune de inalta performanta semnata de specialistii AMG lipseste cu desavarsire din peisaj se intelege oarecum de la sine, speram noi.

Mercedes G500 Cabriolet by BrabusMercedes G500 Cabriolet by Brabus

Mercedes G500 Cabriolet by Brabus

Totusi, spre fericirea celor care iubesc senzatiile tari in aer liber, modelul Mercedes G-Class Cabriolet poate fi comandat intr-o varianta G500, a carei propulsie este asigurata de un V8 aspirat de 5.5 litri si circa 388 de cai putere. Astfel, in ciuda gabaritului sau apropiat mai degraba de 2.5 decat 2.0 tone, off-roader-ul decapotabil din Stuttgart nu are nici o problema in a accelera de la 0 la 100 km/h in numai 5.9 secunde.

Inca esti de parere ca se poate si mai bine de-atat? Atunci afla ca teoria ta este sustinuta si de Brabus, celebra companie germana de tuning demonstrandu-si conceptia cu ajutorul unei unitati V8 de 6.1 litri, capabila sa puna la dispozitia tuturor celor patru roti undeva in jurul a 462 cai putere si 615 Newton-Metri. Din pacate, oficialii producatorului din Bottrop nu s-au grabit sa anunte si modul in care au evoluat valorile din dreptul sprintului 0 - 100 km/h sau vitezei maxime, acestia anuntand in schimb un consum mediu de... 14.9 l / 100 km. Slava Domnului ca rezervorul se poate lauda cu o capacitate de 96 de litri!

Lista cu surprize nu se opreste insa aici, proiectul Mercedes G500 Cabriolet semnat Brabus impresionand si prin modificarile sale de ordin estetic, ce aduc in prim plan atat un nou kit aerodinamic, cat si o noua pereche de jante. In ceea ce priveste aspectul interior, acesta se afla intr-un contrast total cu restul imbunatatirilor, sportivitatea si agresivitatea caracteristice departamentului exterior fiind inlocuite aici de o doza nemarginita de lux, eleganta si rafinament, scoasa in evidenta in special de insertiile de piele perforata, oferite in compania unor cusaturi realizate sub forma de carouri si, bineinteles, a unor ornamente realizate din lemn masiv.

Mercedes G500 Cabriolet by Brabus

Mercedes G500 Cabriolet by BrabusMercedes G500 Cabriolet by Brabus

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Mercedes G500 Cabriolet by Brabus
mai multe