Motivul pentru care aceasta duba cu motor in patru cilindri costa mai mult decat un S-Class. Poze reale

Motivul pentru care aceasta duba cu motor in patru cilindri costa mai mult decat un S-Class. Poze reale
  • O duba cu motor diesel la pret de Mercedes S-Class?
  • Nu este niciun fel de gluma sau exagerare!
Distribuie pe Facebook

O duba cu motor diesel la pret de Mercedes S-Class? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare!

Un pachet AMG format din spoilere fata si spate agresiv stilizate, o suspensie sport - cu cativa centimetri mai joasa, dar si un set de jante din aliaj cu diametrul de pana la 19 inch. Sunt elementele care transforma acest Mercedes V-Class din 2018 intr-o adevarata senzatie, un magnet pentru pietoni si chiar ceilalti participanti la trafic.

Niciuna dintre insusirile anterior mentionate nu reuseste sa surprinda insa esenta MPV-ului scos, de curand, la vanzare, pe piata din Olanda. Cu 99.500 de euro, dupa o reducere de ~20.000 de euro.

Mercedes V-Class de vanzare

Mercedes V-Class de vanzare

Altfel spus, punctul principal de atractie il reprezinta - in cazul de fata, nu exteriorul cu tuse sportive, ci interiorul transformat intr-o oaza de confort si lux. Cu tapiterie din piele fina si unele cusaturi realizate sub forma de carouri, scaune cu functie de incalzire, ventilatie, masaj si suport pentru picioare, plafon iluminat in 35 de culori.

Impresionanta creatie se mai poate lauda, totodata, si cu un sistem audio de inalta fidelitate, cu un Smart TV de dimensiuni generoase si chiar un PlayStation 4, se mai precizeaza in anuntul de vanzare.

Proprietarul actual al respectivului Mercedes V-Class, care sustine ca suma de bani ceruta pe MPV-ul cu pret de limuzina nu include si TVA-ul sau alte taxe locale. Prin urmare, cei 99.500 de euro mentionati anterior inseamna - de fapt, undeva in jurul a 124.500 de euro, cu 9.093 de euro mai putin decat pentru un S-Class nou-nout.

Daca mai conteaza, reteta disponibila in cazul de fata mai cuprinde si un aparat de facut cafea, frigider, masute retractabile, motor I4 diesel de 2.143 centimetri cubi si 250 de cai putere, plus multe altele.

Mercedes V-Class de vanzare

Mercedes V-Class de vanzare

Mercedes V-Class de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Mercedes V-Class de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2021