Muscle car-ul condus de Vin Diesel in Fast and Furious 8 e de vanzare. Are motorul mai mare chiar si decat un Bugatti Chiron

  • Un Dodge Charger cu 1650 CP sub capota e de vanzare in SUA
  • Muscle car-ul are motor V8 bi-turbo de noua litri
  • Automobilul in cazul vine inclusiv cu o caroserie din carbon
Distribuie pe Facebook

Informatiile referitoare la suma ce va trebuie platita de catre viitorul cumparator lipsesc cu desavarsire din anuntul publicat pe un site de specialitate, insa macar este precizat numarul kilometrilor parcursi in total: mai putin de 70.

A debutat in premiera mondiala cu ocazia editiei din 2015 a celui mai mare salon de tuning din lume, SEMA Show, iar de-atunci si pana acum a reusit sa adune numeroase premii ori aparitii in media. Punctul culminant al carierei sale il reprezinta insa rolul primit in filmul The Fate of the Furious, partea cu numarul al celebrei serii Fast and Furious.

Dodge Charger de 1650 CP

Dodge Charger de 1650 CP

Muscle car-ul condus de Vin Diesel in productia respectiva a fost scos de curand la vanzare si promite sa desavarseasca o colectie auto. Pana la urma urmei vorbim despre un Dodge Charger din anul 1970... cu caroserie din fibra de carbon, jante forjate din gama Series S1 de la HRE, plus un interior desenat de la zero, cu design clasic si dotari moderne.

Dupa cum precizam insa si anterior, principalul punct de atractie il reprezinta in cazul de fata motorul, un V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de noua litri. Proiectat de compania Mercury Racing, care se ocupa de motorizarea barcilor de viteza, propulsorul in cauza dezvolta o putere maxima de 1.650 CP si lucreaza alaturi de o cutie manuala.

Informatiile referitoare la performantele extremului Dodge Charger "Tantrum" lipsesc, din pacate, din peisaj, situatie valabila si in cazul notei de plata pe care viitorul client va trebui sa o achite. Cert este ca muscle car-ul condus de Vin Diesel in filmul The Fate of the Furious, partea cu numarul al celebrei serii Fast and Furious, nu are decat 66 km.

Dodge Charger de 1650 CP

Dodge Charger de 1650 CP

Dodge Charger de 1650 CP

Dodge Charger de 1650 CP

Dodge Charger de 1650 CP

Dodge Charger de 1650 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (45) Poze Dodge Charger de 1650 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 20 Februarie 2019