Nemtii au lansat deja primul body kit pentru noul Golf 8. Costa doar cateva sute de euro!

  • Nemtii au lansat deja primul body kit pentru Golf 8
  • Acesta costa doar cateva sute de euro
Distribuie pe Facebook

Este oficial: primul body kit pentru noul Volkswagen Golf 8 vine de la compania nemteasca Ingo Noak Tuning si costa... ei bine, doar cateva sute de euro.

Chiar daca au trecut doar cateva luni de la mult anticipata sa lansare, cea mai recenta generatie a legendarului Volkswagen Golf a intrat deja in vizorul marilor companii de tuning ale planetei. Anuntata abia in toamna anului trecut, noua masina de dimensiuni compacte a primit inca din martie un plus de putere si patru jante din aliaj de pana la 20 de inch (fiecare), insa primele modificari destinate caroseriei in cinci portiere... ei bine, au sosit abia in cursul zilei de astazi.

Purtand semnatura nemtilor de la Ingo Noak Tuning, respectivul meniu consta in doua optiuni diferite in materie de prelungire frontala (la 159 sau 179 de euro), doua optiuni diferite in materie de praguri laterale (ambele la 169 de euro), doua optiuni diferite in materie de difuzor spate (la 179 sau 258 de euro) si, nu in ultimul rand, o singura optiune in materie de prelungire posterioara (la 79 de euro), potrivit primelor detalii.

Astfel, pentru doar cateva sute de euro, primul body kit destinat celei de-a opta generatii a legendarului Volkswagen Golf ofera un plus considerabil de agresivitate, care se potriveste de minune cu suspensia mai joasa si noile jante din fotografiile publicate de oficialii companiei de tuning anterior mentionata. Pentru clientii ce vor sa serveasca rezultatul final alaturi de o doza extra de performanta, ei bine, reteta ABT Sportsline reprezinta - la momentul de fata - singura varianta disponibila.

VW Golf 8 de la Ingo Noak Tuning

VW Golf 8 de la Ingo Noak Tuning

VW Golf 8 de la Ingo Noak Tuning

VW Golf 8 de la Ingo Noak Tuning

VW Golf 8 de la Ingo Noak Tuning

VW Golf 8 de la Ingo Noak Tuning

.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze VW Golf 8 de la Ingo Noak Tuning
mai multe