Nemtii au lansat tuningul care te face sa uiti de grila noului M3. Foto ca sa te convingi si singur

Nemtii au lansat tuningul care te face sa uiti de grila noului M3. Foto ca sa te convingi si singur
  • Nemtii au lansat tuningul care te face sa uiti de grila noului M3
  • Pentru un pachet asemanator vor putea opta si posesorii BMW-ului M4
Distribuie pe Facebook

Pentru un pachet asemanator vor putea opta, deloc surprinzator, si posesorii BMW-ului M4.

Primele zile calendaristice ale primaverii au marcat debutul unor noi accesorii care ar trebui sa imbunatateasca reteta duoului format din BMW M3 si M4, specialistii companiei germane cunoscute sub numele de Manhart Performance oferind atat o prelungire proeminenta pentru spoilerul fata, cat si un difuzor masiv pentru partea din spate a caroseriei cu doua sau patru portiere. Ambele din fibra de carbon.

Vestile bune continua cu o capota ventilata a motorului twin-turbo, un eleron subtil pentru portbagaj, plus insertii destinate pragurilor laterale, realizate - la randul lor - din fibra de carbon.

BMW M3 si M4 de la Manhart

BMW M3 si M4 de la Manhart

Jantele forjate cu diametrul generos, de 21 de inch, completeaza, intr-un final, lista modificarilor exterioare, exemplarele pregatite de specialistii companiei germane cunoscute sub numele de Manhart Performance impresionand, in cazul in care mai era cumva nevoie de precizat, si prin caroseria de culoare neagra. Acompaniata de mai multe detalii contrastante finisate in auriu, disponibile in mod optional.

Schimbarile interioare lipsesc, cel putin pentru moment, din peisaj, insa proprietarii noilor BMW M3 si M4 vor putea opta, in schimb, pentru arcuri de la H&R si tips-uri din fibra de carbon.

Diferite imbunatatiri vor fi oferite si pentru motorul twin-turbo mentionat anterior, in randurile de mai sus, specialistii companiei germane cunoscute sub numele de Manhart Performance anuntand un powerbox care creste puterea versiunii de top Competition pana la 620 de cai. Variantele non-Competition, de cealalta parte, vor fi nevoite sa se multumeasca cu numai 590 CP, potrivit primelor detalii.

BMW M3 si M4 de la Manhart

BMW M3 si M4 de la Manhart

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M3 si M4 de la Manhart
mai multe