Nemtii s-au apucat de tunat noul Opel Astra. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum

Nemtii s-au apucat de tunat noul Opel Astra. Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
  • Nemtii s-au apucat de tunat noul Opel Astra
  • Primele fotografii oficiale au fost publicate chiar acum
Distribuie pe Facebook

Printre modificarile operate la nivelul caroserie se numara si un set de jante din aliaj cu design in cinci spite.

Dezvelita publicului larg inca din vara anului trecut, cea mai recenta generatie a masinii comercializate de Opel sub denumirea de Astra a primit de curand, chiar zilele acestea, un prim pachet de tuning. Purtand semnatura specialistilor germani de la Irmscher, respectivul meniu debuteaza cu prelungirile proeminente destinate atat spoilerului fata, cat si pragurilor laterale, daca mai trebuia cumva precizat.

Gama proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Volkswagen Golf a mai primit si un difuzor masiv la nivelul spoilerului spate, printre accesoriile disponibile regasindu-se si un eleron pentru haion, dar si - dupa cum mentionam si anterior, jante din aliaj cu design in cinci spite.

Reteta caracteristica departamentului exterior se incheie cu multiple componente finisate in negru si acompaniate de accente contrastante de rosu, in timp ce oferta interioara cuprinde, cel putin teoretic, imaginile din cabina lipsind cu desavarsire la momentul actual, inclusiv o retapitare cu piele in culoarea preferata de client. Plus ornamente din otel inoxidabil pentru praguri, potrivit unui comunicat de presa.

Celebra companie germana de tuning Irmscher nu va pune la dispozitia posesorilor noii generatii Opel Astra niciun fel de imbunatatire sau upgrade pentru optiunile ce compun gama de motorizari, insa masina proiectata pentru a concura impotriva lui Volkswagen Golf se vinde cu pana la 225 CP.

Opel Astra de la Irmscher

Opel Astra de la Irmscher

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2022