Noul Ford Mustang primeste 640 CP pentru SEMA Show 2014

Noul Ford Mustang primeste 640 CP pentru SEMA Show 2014
  • Vortech soseste la SEMA 2014 cu un Ford Mustang de 640 CP
  • Sub capota regasim un propulsor V8 supraalimentat de 5 litri
  • Meniul include si upgrade-uri pentru suspensie si frane
Distribuie pe Facebook

Una dintre principalele atractii ale SEMA Show 2014, noul Ford Mustang de la Vortech promite un V8 supraalimentat de 640 cai putere, plus alte imbunatatiri de ordin tehnic si estetic.

O noua zi, o noua companie de tuning care ne dezvaluie intentiile sale pentru SEMA Show 2014. Astazi a venit randul americanilor de la Vortech, care au lucrat in ultima perioada de timp la un Ford Mustang 2015.

Dupa cum putem observa si in singura fotografie disponibila la acest moment, impresionantul proiect de tuning iese in evidenta printr-un aspect extrem de agresiv, ajutat fiind si de prelungirile proeminente atasate spoilerului fata / spate, respectiv pragurile laterale.

Alte imbunatatiri exterioare includ jante forjate in sapte spite duble si eleron pentru portbagaj, portocaliul aprins de la niveul caroseriei punand capat listei modificarilor remarcabile cu ochiul liber.

Din pacate, informatiile oficiale cu privire la tratamentul interior lipsesc cu desavarsire pentru moment, drept pentru care ne mutam rapid mai departe si aruncam o privire asupra aspectului tehnic.

Conform americanilor de la Vortech, impresionantul lor proiect de tuning vine la pachet impreuna cu o motorizare supraalimentata cu opt cilindri in V si capacitate de cinci litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 640 cai putere.

Nu lipsesc din peisaj, de asemenea, nici suspensia sport sau sistemul de franare de inalta performanta, pretentiile sportive ale acestui Ford Mustang fiind subliniate si de sunetul evacuarii semnate Magnaflow.

Mai multe detalii cu privire la noul Ford Mustang de la Vortech ar trebui sa fie disponibile odata cu startul evenimentului SEMA Show 2014, ce se da pe data de 4 noiembrie.

Ford Mustang by Vortech

Distribuie pe Facebook
mai multe