Honda aduce la SEMA Show 2014 sase proiecte diferite

Honda aduce la SEMA Show 2014 sase proiecte diferite
  • Honda anunta sase proiecte pentru SEMA Show 2014
  • Toate acestea vor avea la baza modelul Fit 2015
  • Printre tunerii implicati se numara si Bisimoto
Distribuie pe Facebook

Febra SEMA Show 2014 pare sa-i fi cuprins si pe cei de la Honda, japonezii anuntandu-si aparitia in cadrul celui mai mare salon de tuning din lume alaturi de sase proiecte diferite, toate bazate pe noul Fit 2015.

Anuntata la inceputul acestui an si disponibila deja la vanzare, din luna aprilie a acestui an, versiunea imbunatatita a modelului Fit va fi una dintre principalele atractii ale SEMA Show.

Desfasurat in perioada 4 - 7 noiembrie, cel mai mare si mai important salon de tuning al planetei va gazdui la standurile sale un total de sase proiecte, printre companiile care au colaborat indeaproape cu Honda numarandu-se si Bisimoto Engineering.

Oficialii producatorului japonez de automobile au refuzat sa ofere, din pacate, si alte detalii cu privire la surprizele pregatite, insa este de asteptat ca toate acestea sa dispuna macar de imbunatatiri vizuale.

Honda Fit la SEMA Show 2014

Lucru confirmat, de altfel, si de cele cateva fotografii disponibile la acest moment, care indica faptul ca proiectul specialistilor Bisimoto Engineering va avea la baza varianta Honda Fit Hybrid, iar modificarile operate vizeaza si aspectul tehnic.

Aceleasi cateva fotografii disponibile la acest moment ne mai dezvaluie o serie de informatii pretioase si cu privire la cum vor arata alte patru dintre cele sase proiecte, exemplarul finisat in visiniu si dotat cu jante in cinci spite fiind cel mai reusit. Cel putin din punctul nostru de vedere.

Revenind la SEMA Show 2014, tinem sa reamintim ca evenimentul organizat in orasul Las Vegas din statul Nevada promite sa-si mai impresioneze oaspetii si cu un Hyundai Genesis Coupe de 1.000 cai putere.

Tot in centrul atentiei vom regasi si un Lamborghini Aventador LP700-4 tunat radical de japonezii de la Libery Walk, dar si mai multe creatii bazate pe cea mai noua generatie a muscle-car-ului Ford Mustang.

Honda Fit la SEMA Show 2014Honda Fit la SEMA Show 2014

Honda Fit la SEMA Show 2014

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Honda Fit la SEMA Show 2014
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 14 Octombrie 2014