O costa el o intreaga avere, insa nu multe masini ofera 782 CP la acesti bani.

O costa el o intreaga avere, insa nu multe masini ofera 782 CP la acesti bani.
  • GeigerCars scoate la vanzare un Charger Hellcat de 782 CP
  • Masina americana are o viteza maxima de peste 330 km/h
  • Costul achizitiei se ridica la suma de 110.500 de euro
Distribuie pe Facebook

Specializati in importarea si modificarea modelelor de peste Ocean, germanii de la GeigerCars au scos recent la vanzare un Dodge Charger Hellcat cu 782 de cai putere sub capota... si pentru suma de 110.500 de euro, in cazul in care te intrebai.

Multe s-au spus si scris pana acum despre versiunea Hellcat a sedanului Dodge Charger, insa vom profita de aceasta ocazie pentru a reaminti inca o data, daca mai era cumva nevoie, ca sub capota super-masinii americane se ascunde o motorizare V8 de 6.2 litri si 707 cai putere.

Una care, odata ajunsa pe mainile germanilor de la GeigerCars, a fost servita cu o noua unitate de control, plus un sistem de evacuare realizat din otel inoxidabil - suficient pentru ca valorile masine ale unitatii anterior mentionate sa urce pana la 782 CP si 923 Nm.

Dodge Charger Hellcat de la GeigerCars

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 3.6 secunde multumita functiei Launch Control, fisa tehnica a acestui Dodge Charger SRT Hellcat culminand cu viteza de top de peste 330 de kilometri pe ora.

Pe langa modificarile operate pentru o doza extra de performanta, propunerea germanilor de la GeigerCars mai cuprinde si un set de jante pe 22 inch, incaltate cu anvelope in dimensiunile 265 / 30 ZR22, respectiv 295 / 25 ZR22.

Tot la capitolul vesti bune putem include, de asemenea, si nuanta Special Hellcat Green care, impreuna cu garda la sol coborata prin intermediul unei suspensii coilover de la KW, amplifica agresivitatea caracteristica Dodge-ului Charger SRT Hellcat.

Dodge Charger Hellcat de la GeigerCars

Asa cum precizam si anterior, nota de plata a exemplarului american scos la vanzare de germanii de la GeigerCars se ridica la suma de 110.500 de euro, insa cei interesati pot opta inclusiv pentru doar una dintre imbunatatirile enumerate in randurile de mai sus.

In acest caz, situatia sta in felul urmator: pretul unui Dodge Charger SRT Hellcat porneste de la 86.900 de euro, la care se mai adauga 7.900 de euro pentru cei 782 CP. Rotile costa alti 5.900 de euro, pe cand suspensia este 4.900 euro - la fel ca vopseaua, de altfel.

Dodge Charger Hellcat de la GeigerCars

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Dodge Charger Hellcat de la GeigerCars
mai multe