Pare greu de crezut, insa acesta e un Mercedes. Si se vinde pentru 10.000 de dolari

Pare greu de crezut, insa acesta e un Mercedes. Si se vinde pentru 10.000 de dolari
  • Pare greu de crezut, insa acesta e un Mercedes
  • Si se vinde pentru 10.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Fabricat la mijlocul anilor '90, ciudatul automobil nu ar fi parcurs decat 187.000 de kilometri pana la momentul de fata.

Un Mercedes mai putin obisnuit a fost scos, zilele acestea, la vanzare, pe internet - in Ucraina. Asamblat in cursul anului 1994, respectivul E-Class Coupe se remarca in special prin lista nesfarsita de modificari de la nivel de caroserie.

Punctul principal de atractile il reprezinta, la prima vedere, vopseaua in alb si negru extrem de interesant realizata, insa si noile blocuri optice, spoilere fata si spate sau extensii pentru aripi vor atrage privirile celor din jur.

Meniul specific departamentului exterior cuprinde inclusiv o evacuare cvadrupla si patru jante din aliaj cu design in cinci spite duble, in timp ce interiorul vine cu piele in mai multe culori. Plus unele cusaturi sub forma de carouri.

Intr-un final, acelasi Mercedes E320 Coupe mai ofera si un display in partea de sus a plansei de bord, dar si o nuca a schimbatorului de viteze in forma de cobra - daca privirea nu ne insala din cauza calitatii imaginilor.

Fabricat in cursul anului 1994, dupa cum precizam si anterior, ciudatul automobil vine cu un motor de 3.2 litri si 225 de cai putere sub capota. Numarul kilometrilor parcursi s-ar ridica la 187.000, in timp ce pretul e de 10.000 de dolari.

Mercedes W124 de vanzare

Mercedes W124 de vanzare

Mercedes W124 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Mercedes W124 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2021