Porsche Cayenne primeste tratamentul Black Bison pentru SEMA 2013

Porsche Cayenne primeste tratamentul Black Bison pentru SEMA 2013
  • Wald International modifica noul Porsche Cayenne
  • Pachetul de tuning vizeaza exclusiv aspectul vizual
  • Debutul oficial va avea loc la SEMA Show 2013
Distribuie pe Facebook

Japonezii de la Wald International se pregatesc intens pentru SEMA Show 2013, compania nipona de tuning luand la modificat ultima generatie a SUV-ului Porsche Cayenne cu ocazia grandiosului eveniment auto din Las Vegas.

Dupa ce a "imbracat" numeroase modele de la Audi, BMW, Lexus, Mercedes si chiar Bentley sau Rolls Royce, garderoba japoneza Wald International Black Bison este pe cale sa dea savoare si noului Porsche Cayenne. Asa cum era de asteptat, si de-aceasta data cuvantul de ordine este agresivitate, ultima generatie a SUV-ului din Stuttgart impresionand in special prin aspectul dramatic stilizat insuflat partii frontale.

De asemenea, pe langa prelungirea supradimensionata atasata spoilerului fata, respectiv noua capota a motorului, tratamentul Wald International Black Bison pentru noul Porsche Cayenne mai include si un set de exntensii proeminente pentru aripile laterale, extensii caracterizate de prize de aer aditionale si care gazduiesc jante de dimensiuni generoase, cu design in 13 spite.

Mai mult de-atat, nu lipsesc din peisaj nici pragurile restilizate sau suspensia mai joasa cu cateva zeci de milimetri, lista cu imbunatatirile operate de catre compania japoneza de tuning ultimei generatii a SUV-ului din Stuttgart fiind asteptata sa includa si numeroase modificari aplicate partii posterioare - modificari precum eleron pentru plafon, difuzor de aer pentru spoiler si sistem de evacuare sport.

In ceea ce priveste editia din acest an a SEMA Show, avem deja anuntate pana la acest moment numeroase proiecte de tuning dintre cele mai interesante, precum un exemplar Hyundai Genesis Coupe de 1.000 cai putere, o surpriza clasica semnata HRE si cu 1.200 cai putere ascunsi sub capota, un Ford Mustang clasic, cu motor de NASCAR, dar si 20 de proiecte de tuning anuntate de divizia de tuning Mopar. Nu vor lipsi din peisaj, de asemenea, nici automobilele exotice - Porsche-le 991 modificat de Misha Designs reprezentand un bun exemplu, dar nici hatchback-urile de inalta performanta.

Porsche Cayenne by Wald International

Porsche Cayenne by Wald International

Distribuie pe Facebook
mai multe