Probabil cel mai scump break din lume. Cat costa acest Mercedes

Probabil cel mai scump break din lume. Cat costa acest Mercedes
  • Olandezii de la Thijs Timmermans au la vanzare un Mercedes E63 break ceva mai special
  • Exemplarul in cauza este modificat de specialistii Brabus si ofera un total de 850 CP
  • Pretul de achizitie este unul pe masura: se ridica la fabuloasa suma de 329.850 euro
Distribuie pe Facebook

La prima vedere pare doar un alt Mercedes E63 AMG, insa inscriptiile de la nivelul aripilor fata ne dezvaluie un detaliu pretios despre acest break.

Trecut prin mainile specialistilor Brabus, exemplarul din cazul de fata se poate lauda cu un total de 850 CP si 1.150 Nm, acceleratia de la 0 la 100 km/h realizandu-se in doar 3.1 secunde.

Numai cuvinte de bine avem si despre valoarea din dreptul vitezei maxime, Mercedes-ul "nostru" reusind sa ajunga acolo unde, cel mai probabil, nu a mai ajuns nici un alt break: la peste 350 de kilometri pe ora.

Brabus E63 AMG Estate de vanzareBrabus E63 AMG Estate de vanzare

Brabus E63 AMG Estate de vanzareBrabus E63 AMG Estate de vanzare

Performantele ridicole vin insa cu un pret de masura, familistii dornici de senzatii extreme avand de scos din buzunar nu mai putin de 329.850 euro - o suma similara celei cu care vine la pachet extremul Lamborghini Aventador LP700-4.

"Norocosul" cumparator va mai primi in schimbul acestui munte de bani si alte accesorii marca Brabus, precum un kit aerodinamic realizat din fibra de carbon, o pereche de jante forjate pe 20 inch si, nu in ultimul rand, un sistem de evacuare sport, cu patru tobe de esapament.

Dupa cum putem observa si in fotografiile atasate anuntului de vanzare, Mercedes-ul "nostru" a scapat aproape neatins la nivel de interior, singurele imbunatatiri operate aici de specialistii germani constand intr-un set de... covorase si praguri iluminate cu logo-ul celebrei companii de tuning din Bottrop.

Pentru linistea viitorului client, asta in cazul in care chiar va exista cineva sa arunce aproape 330.000 de euro pe un break, exemplarul din cazul de fata este extrem de bine echipat, printre dotarile prezente la orizont numarandu-se inclusiv un sistem de franare de inalta performanta, dotat cu discuri carbon-ceramice.

Ar mai fi oare ceva de spus? Pai, sa vedem: anul de fabricatie este, deloc surprinzator, 2015, in timp ce kilometrajul se invarte in jurul cifrei de... nu, nu zero km!, ci nici mai mult, nici mai putin de 8.298 kilometri!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (35) Poze Brabus E63 AMG Estate de vanzare
mai multe