Reteta Manhart pentru BMW M4: 550 CP, plus accesorii din fibra de carbon

Reteta Manhart pentru BMW M4: 550 CP, plus accesorii din fibra de carbon
  • Manhart pregateste un pachet de tuning pentru noul BMW M4 Coupe
  • Propulsorul twin-turbo de trei litri va primi un total de 550 CP
  • Clientii vor putea opta si pentru o serie de accesorii din carbon
Distribuie pe Facebook

Disponibil la vanzare de numai cateva saptamani, noul BMW M4 a fost luat deja in vizor de specialistii marilor companii de tuning, oficialii Manhart Racing facand primul pas in razboiul cailor putere si al fibrei de carbon asteptat sa ia cu asalt coupe-ul bavarez de inalta performanta.

Echipata in premiera cu o unitate twin-turbo in sase cilindri, cea mai noua generatie a modelului sport de clasa medie din Munchen a starnit imaginatia tuturor companiilor de tuning de talie mondiala, specialistii Manhart Racing trecand deja la actiune.

Intr-o alta ordine de idei, oficialii tunerului german au afirmat recent ca un pachet de performanta destinat coupe-ului BMW M4 va fi disponibil chiar in perioada imediat urmatoare si va avea in centrul atentiei un total de 550 de cai putere.

Din pacate, nimeni nu cunoaste inca modul in care a avut de suferit timpul necesar acceleratiei de la 0 la 100 km/h, insa nu ar fi de mirare ca acesta sa fi coborat sub pragul celor patru secunde multumita surplusului de 119 CP si cine stie cate sute de Nm.

BMW M4 Coupe by Manhart

Tot despre o imbunatatire a performantelor se poate vorbi si atunci cand manevrabilitatea este adusa in discutie, rendering-urile publicate de oficialii Manhart Racing indicand, de asemenea, si instalarea unei suspensii mai joase, respectiv a unor discuri de franare crescute in dimensiuni.

Intr-un final, specialistii celebrei companii de tuning si-au indreptat atentia catre aspectul coupe-ului BMW M4, liniile si formele agresive din echiparea celei mai noi generatii a modelului sport de clasa medie din Munchen fiind amplicate cu ajutorul unui kit aerodinamic realizat din fibra de carbon.

Fibra de carbon care, pe langa prelungirile destinate partii frontale, respectiv pragurilor laterale si difuzorul posterior de aer, a mai fost folosita si la "accesorizarea" capotei motorului, lucru ce ar trebui sa duca la o reducere a greutatii de 1.497 de kilograme.

Ar mai fi ceva de adaugat cu privirile la noul BMW M4 Coupe de la Manhart Racing? Nimic, cu exceptia jantelor in sase spite duble si a sticker-elor inscriptionate cu logo-ul MH4 550, la care am putea renunta in orice moment daca este sa ne intrebi pe noi.

BMW M4 Coupe by Manhart

Distribuie pe Facebook
mai multe