SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit America!

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit America!
  • SEMA Show 2014 a oferit un festin al masinilor germane
  • Vizitatorii au putut admira Audi-uri si BMW-uri radical tunate
  • Printre modelele prezente s-a numarat si noul M4 Coupe
Distribuie pe Facebook

Noi sau vechi, cu sute de cai putere sub capota sau doar aripi evazate pana la limita ridicolului, masinile germane au cucerit si in acest an publicul prezent in Las Vegas cu ocazia SEMA Show. Motivele sunt lesne de inteles.

  • Audi S4 by Enlaes

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulPregatiri pentru Pikes Peak International Hill Climb 2015? Ei bine, nu chiar. Asa arata o masina de strada in viziunea japonezilor de la Enlaes...

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulDotat cu kitul aerodinamic EB8X si un set de jante Volk Racing, Audi-ul S4 in cauza lasa impresia ca se hraneste mai degraba cu asfalt decat benzina.

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulAsta, bineinteles, daca motorul V6 supraalimentat de trei litri si 333 cai putere oferit in standard a fost hranit cum trebuie. Adica pe masura imbunatatirilor exterioare.

  • BMW M3 E46 by M2-Motoring

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulNici bine nu vei apuca sa-ti stergi din memorie tratamentul la care a fost supus modelul Audi S4 de japonezii de la Enlaes, caci un tuning similar te va lovi "in freza" imediat ce ai patruns in interiorul SEMA Show 2014.

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulProiectat special parca pentru a imblanzi Nurburgring-ul, BMW-ul M3 E46 semnat M2-Motoring propune o lunga lista cu modificari, kitul aerodinamic agresiv stilizat si jantele supradimensionate fiind dintre cele mai remarcabile si mai reprezentative.

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulAsta la nivel de exterior. Nu de alta, dar tema racing continua si la nivel de interior, acolo unde titlul de atractii principale se imparte intre volanul in trei spite imbracat in Alcantara, scaunele cu suport lateral marit si numeroasele ornamente din fibra de carbon.

  • BMW M4 Coupe by Vorsteiner

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulDesi proaspat lansat pe piata, noul BMW M4 Coupe nu a avut nevoie de prea mult timp la dispozitie pentru a luat cu asalt campul vizual al companiilor de tuning din lumea intreaga.

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulCu riscul de a exagera intr-un mod nemaiintalnit pana acum, precizam inca o data ca cea mai reusita creatie ce are la baza inlocuitorul legendarului M3 Coupe se regaseste la standul Vorsteiner...

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ul... acolo unde vizitatorii au mai putut admira si un Porsche 991 albastru mat, dar si un Lamborghini Huracan LP610-4 despre care nu putem scrie aici fiindca nu se incadreaza la categoria "masini germane".

  • BMW Seria 5 E61 Widebody

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulSatul de atatea proiecte de tuning cu aripi mai late decat cele ale unui avion comercial? Ghinion! Tortura nu se incheie aici, inclusiv break-urile fiind imbracate dupa moda Widebody.

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulIn cazul de fata insa, nu putem sa nu remarcam si design-ul aplicat spoilerului fata, ce preia numeroase inspiratii de la cel regasit in echiparea noului M4 Coupe. Sau, bineinteles, capota motorului a la M3 E90/E92/E93 Coupe.

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulMeniul continua cu partea posterioara la fel de dramatic stilizata, jantele VIP Modular, suspensia pneumatica si franele supradimensionate punand intr-un final capat listei cu bunatati.

  • Porsche 911 by Fastes

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulCu toate ca reprezinta prima solutie in mintea tuturor celor care cauta sa-si lateasca Porsche-le 911, RAUH-Welt Begriff nu are motive sa se culce pe-o ureche, mai ales dupa intrarea in peisaj a celor de la Fastes.

SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ulInfiintata de un pilot participant in seria japoneza GT300, compania a apelat la specialistii 1048 Style din Osaka pentru un rezultat final cat mai apropiat de o masina de curse. Lucru care le-a si iesit, daca este sa ne intrebi pe noi...

Asadar, acestea fiind spuse, care dintre cele (mai mult decat) impresionante proiecte de tuning este favoritul tau?

Sondaj

Care este favoritul tau?

Credit Foto: SpeedHunters

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (25) Poze SEMA 2014: Masinile germane care au cucerit Las Vegas-ul
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2014