Singurul Chiron tunat din lume a fost scos la vanzare. Uite cat costa

  • Singurul Bugatti Chiron tunat din lume a fost scos la vanzare
  • Proiectul Mansory Centuria are un pret de 4.25 milioane euro
  • Bolidul cu motor de 1500 CP a parcurs doar 23 de kilometri
Distribuie pe Facebook

Un proiect al companiei Mansory, exemplarul in cauza a parcurs numai 23 de kilometri pana la momentul de fata. Asadar, vorbim despre un automobil nou-nout.

Dezvelit cu mare tam-tam chiar in primavara acestui an, cu ocazia Salonului Auto International de la Geneva, primul Bugatti Chiron tunat din lume a pornit de curand in cautarea unui nou proprietar.

Modificat de specialistii celebrei companii germane de tuning Mansory, exemplarul in cauza vine cu numeroase elemente exterioare din carbon forjat, plus jante diferite de cele instalate de producator.

Asa cum precizam inclusiv anterior, numeroase schimbari au fost operate si la nivel de interior, acolo unde bolidul cu motor W16 quad-turbo isi intampina pasagerii alaturi de o noua tapiterie in doua culori.

Iar daca tot veni vorba despre propulsorul de opt litri, ei bine... si proiectul Centuria este pus in miscare de o herghelie formata din 1500 de cai putere, la care se adauga un cuplu maxim de 1600 Nm.

Pe scurt, primul Bugatti Chiron tunat din lume ofera doar imbunatatiri estetice, nu si tehnice - exceptie face evacuarea, specialistii celebrei companii germane de tuning Mansory inlocuind componenta stock.

La final, despre exemplarul in cauza mai trebuie spus si ca a parcurs numai 23 de kilometri pana la momentul de fata, in timp ce pretul de vanzare se ridica la fabuloasa suma de... 4.25 milioane de euro.

Ca o comparatie, modelul standard porneste de la 2.4 milioane de euro, o nota de plata care nu cuprinde nici eventualele costuri ale unor dotari optionale, nici taxele percepute de statul in care se inregistreaza masina.

Mansory Centuria de vanzare

Mansory Centuria de vanzare

Mansory Centuria de vanzare

Mansory Centuria de vanzare

Mansory Centuria de vanzare

Mansory Centuria de vanzare

Mansory Centuria de vanzare

Mansory Centuria de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Mansory Centuria de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2019