Soferii de Volvo pot rasufla usurati. A fost lansat pachetul de tuning care-i scapa de rusinea de a fi depasiti chiar si de o Dacie

Soferii de Volvo pot rasufla usurati. A fost lansat pachetul de tuning care-i scapa de rusinea de a fi depasiti chiar si de o Dacie
  • Soferii de Volvo pot rasufla usurati
  • A fost lansat pachetul de tuning care-i scapa de rusinea de a fi depasiti chiar si de o Dacie
  • Preturile pornesc de la peste 1.100 de euro
Distribuie pe Facebook

Preturile pornesc de la putin peste 1.100 de euro, potrivit anuntului facut de oficialii companiei producatoare.

Suedezii de la Volvo au facut la inceputul lui 2019 un anunt care a surprins intreaga industrie auto: de anul acesta, toatele modelele comercializate vin cu o viteza maxima limitata la 180 km/h. Asa cum era de asteptat, decizia respectiva a suparat cumparatorii companiei din Goteborg.

Nemultumitii au insa acum o solutie extrem de simpla pentru a scapa de umilinta de a fi depasiti chiar si de o Dacie: un pachet de tuning de la Heico Sportiv, gandit special pentru a reda performantele de altadata.

Clientii care vor trece pragul celebrului atelier german de tuning din dorinta de a scoate untul din modelul proaspat achizitonat vor avea de achitat o nota de plata cuprinsa intre 1.112 si 1.543 de euro. Suma finala variaza in functie de serie (40, 60 sau 90) si motorizare (benzina, motorina, hybrid).

Banii platiti se vor traduce, daca mai era nevoie de precizat, printr-o revenire la performantele de altadata, ceea ce inseamna cresterea actualei viteze de top cu 30 - 70 km/h, de la caz la caz, spune Heico Sportiv.

Printre cele mai interesante exemple se numara si modelul Volvo S60 T8 Polestar, care se bucura de toate ingredientele necesare unei acceleratii pana la 250 km/h. Cu toate ca gazduieste in compartimentul motor un total de 405 CP, nici acesta nu a scapat de limitatarea companiei din Goteborg.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Octombrie 2020