Surprize, surprize: Un nou proiect Genesis Coupe isi anunta prezenta la SEMA 2013

Surprize, surprize: Un nou proiect Genesis Coupe isi anunta prezenta la SEMA 2013
  • John Pangilinan modifica un Hyundai Genesis Coupe pentru SEMA Show 2013
  • Proiectul se remarca printr-un nou kit aerodinamic si jante pe 19 inci
  • Lista cu modificari tehnice include upgrade motor, frane si suspensie
Distribuie pe Facebook

Se spune ca varietatea-i cheia succesului insa, asa cum probabil stii si tu, ce-i prea mult poate sa strice.

Desi au mai ramas aproximativ doua saptamani si jumatate pana ce-si va deschide portile, putem spune inca de pe acum ca Hyundai va fi bine reprezentata la SEMA Show 2013. Mai exact, editia din acest an a celui mai mare salon de tuning din lume va gazdui cel putin trei proiecte bazate pe modelele constructorului sud-coreean, printre care si un Genesis Coupe de 400 cai putere, respectiv un Genesis Coupe de 1.000 cai putere.

Un al treilea Hyundai Genesis Coupe pregatit special pentru editia din acest an a SEMA Show poarta semnatura tunerului John Pangilinan si iese in evidenta in special prin albastrul vibrat prezent la nivelul caroseriei, dar si prin kitul aerodinamic agresiv stilizat, ce aduce cu sine prelungiri pentru spoilerul fata si pragurile laterale, o capota restilizata a motorului si, nu in ultimul rand, extensii proeminente pentru aripi, ce ascunde jante forjate pe 19 inci si cauciucuri Toyo Proxes in dimensiunile 275/30 ZR19, respectiv 315/25 ZR19 - fata / spate.

In ceea ce priveste aspectul interior, impresionantul proiect de tuning promite scaune RECARO Cross Sportster imbracate intr-o combinatie de piele si velur, sistem audio de inalta fidelitate, plus iluminare ambientala.

Pe plan tehnic, fructul colaborarii dintre Hyundai si John Pangilinan se poate lauda cu numeroase imbunatatiri operate in compartimentul motor - imbunatatiri precum turbo downpipe, admisie AEM si sistem de evacuare marca ARK Performance. De asemenea, nu lipsesc din meniu nici suspensia sport, ce coboara garda la sol a Genesis-ului Coupe cu cateva zeci de milimetri bune, dar nici sistemul de franare de inalta performanta inzestrat cu componente Brembo din gama Gran Turismo.

Hyundai Genesis Coupe by John Pangilinan

Distribuie pe Facebook
mai multe