Toata lumea s-ar fi inghesuit sa-l cumpere daca ar fi aratat asa din fabrica. Noul Golf 8 e nebunie curata acum

Toata lumea s-ar fi inghesuit sa-l cumpere daca ar fi aratat asa din fabrica. Noul Golf 8 e nebunie curata acum
  • Toata lumea s-ar fi inghesuit sa-l cumpere daca ar fi aratat asa din fabrica
  • Noul Golf 8 e nebunie curata acum
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv aripi laterale proeminente. Plus jante supradimensionate din aliaj.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape doi ani, cea mai noua generatie a gamei comercializate de Volkswagen sub denumirea de Golf este disponibila intr-un numar urias de versiuni si configuratii. Printre optiunile puse chiar zilele acestea la dispozitia cumparatorilor se regaseste si o varianta de performanta Golf GTI, de a carei propulsie se ocupa un benzinar 2.0 turbo cu patru cilindri in linie si circa 245 CP.

Oferita si pe piata din Romania, in schimbul unei sume minime de 32.671 de euro, respectiva masina a primit recent un tuning extrem de la Prior Design, cu spoilere fata si spate agresiv stilizate. Plus si jante supradimensionate din aliaj si, mult mai important decat toate, aripi laterale proeminente.

Respectiva propunere, care cuprinde inclusiv o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, prelungiri pentru praguri si un eleron pentru plafon, printre altele, nu reprezinta la momentul de fata decat un simplu exercitiu de design. Daca aceasta se va transforma in realitate, iar posesorii celei mai recente iteratii a hot-hatch-ului Volkswagen Golf GTI o vor bifa este o chestiune de timp, bani si poate putin noroc.

In clipa de fata, celebrul tuner Prior Design lucreaza la un exemplar cu adevarat extrem al Daciei Duster, procesul construirii respectivei masini fiind detaliat cu mai multe ocazii, pe parcursul saptamanilor si lunilor anterioare, trecute, asa cum am precizat absolut de fiecare data cand a fost cazul.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2021