Toti se inghesuie s-o vada mai de-aproape. Limuzina V12 face senzatie cu exteriorul in doua culori

  • Cel mai nou tuning pentru Maybach S-Class vine din America
  • Meniul cu pricina cuprinde inclusiv o caroserie in doua culori
  • Nu lipsesc din peisaj nici jantele din aliaj pe 24 de inch
Distribuie pe Facebook

Numeroase priviri se-ndreapta, de altfel, si catre jantele din seria Forgiato Fratello, care masoara nu mai putin de 24 de inch.

Chiar daca a incetat sa mai existe ca marca de sine statatoare, numele Maybach nu a murit; compania care a dat lumii modelele 57 si 62 joaca astazi rolul celei mai luxoase versiuni a limuzinei S-Class, insotind rareori si alte automobile.

Nu este insa nici pe departe una zilele in care vom discuta despre acele editii extrem de limitate - precum S650 Cabrio sau G650 Landaulet, rolul actorului principal in urmatorul material revenindu-i unui S650 lansat la facelift.

Iesit de curand de pe portile fabricii germane, respectivul Mercedes-Maybach S-Class nu a parcurs decat cativa kilometri in configuratia de fabrica, proprietarul exemplarului in cauza simtind aproape instant nevoia unor modificari.

Ajuns pe mainile specialistilor din cadrul companiei Stealth Motorworks, acest S650 cu motor V12 biturbo de sase litri si peste 600 de cai putere sub capota vine acum la pachet alaturi de o caroseriei finisata in doua culori contrastante.

Ulterior, limuzina germana a fost readusa in service pentru un schimb de jante, exemplarul din urmatoarele imagini purtand cu mandrie un set de incaltari din seria Forgiato Fratello, care masoara nici mai mult, nici mai putin de 24".

Foarte multe detalii cu privire la partea mecanica nu exista, ceea ce inseamna ca propulsorul anterior mentionat a scapat neatins, caz in care valorile maxime ale acestui Mercedes-Maybach S650 numara in continuare 630 CP si 1.000 Nm.

Maybach S600 in doua culori

Maybach S600 in doua culori

Maybach S600 in doua culori

Maybach S600 in doua culori

Maybach S600 in doua culori

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Maybach S600 in doua culori
mai multe