Tuning BMW - un Seria 5 break modificat ca la carte

Tuning BMW - un Seria 5 break modificat ca la carte
Rar vezi o masina break careia sa-i stea bine modificata pe partea de styling exterior. Insa acest BMW 535D a reusit sa devina o imagine placuta ochiului si admirata de oricine, chiar si cei mai putin cunoscatori. De la bodykitul exterior, garda la sol, jantele si culoarea caroseriei, totul pare perfect. Si se imbina de minune. Cam asa arata un break tunat ca la carte!
Distribuie pe Facebook

In lumea BMW-urilor ce fac cunostinta cu tuningul, nu prea se mai gaseste loc si pentru caroseriile break. Insa uite un exemplu pozitiv, in care un dieselar break de familie si-a facut aparitia cu demnitate. Este vorba de un BMW Seria 5 535D caroserie E61 Touring. Masina este un "emisar" din partea segmentului break ce ne demonstreaza ca si masinile de familie pot fi imbunatatite.

Tuning BMW - un Seria 5 break modificat ca la carte

Pe partea estetica, remarcam la exterior un bodykit complet: spoilere si praguri. Este un kit nu foarte agresiv, asemanator cu cel ce poarta sigla M de casa, ce pastreaza liniile caroseriei originale. Totul se imbina perfect cu vopseaua caroseriei care este de un alb imaculat. Insa asa cum ii sta bine unei masini tunate, avem si un contrast pe masura. Albul contrasteaza cu jantele VIP Modular negre in 5 spite.

Tuning BMW - un Seria 5 break modificat ca la carte Tuning BMW - un Seria 5 break modificat ca la carte

Pe partea tehnica remarcam vrand-nevrand ceva care ne place la nebunie: uriasele frane Rotora cu etriere pe 8 pistonase si pe fata si pe spate. Astea da frane! Iar un kit de suspensie complet aduce masina mult mai aproape de pamant - adio cu portbagajul plin de marfa si cumparaturi! Iar sub capota, regasim ceva caluti in plus, pentru ca motorul biturbo se bucura acum de peste 300 cp datorita unei admisii Injen si a unui soft special.

Tuning BMW - un Seria 5 break modificat ca la carte

Iata o masina reusita, care demonstreaza ca doar cu ajutorul catorva elemente de styling si elemente tehnice, poti transforma un break de familie intr-o veritabila bijuterie care ne incanta privirile.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Tuning BMW - un Seria 5 break modificat ca la carte
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Iunie 2011