Tuning Mercedes: Noul Brabus 850 e... un super-cappuccino de 850 CP

Tuning Mercedes: Noul Brabus 850 e... un super-cappuccino de 850 CP
  • Brabus publica noi imagini cu proiectul 850 bazat pe Mercedes S63 AMG
  • Limuzina germana se bucura acum de un total de 850 CP si 1.450 Nm
  • Atat exteriorul, cat si interiorul se remarca printr-o nuanta de bej deschis
Distribuie pe Facebook

Nu ai apucat inca sa-ti savurezi in aceasta dimineata bautura pe baza de cafea? Ei bine, permite-ne sa-ti servim o inspiratie din acest punct de vedere. Una cu multi cai putere si Newton-Metri, ce-i drept.

Uita de Audi A8, BMW Seria 7, Jaguar XJ, Lexus LS si chiar Bentley Flying Spur! In cazul in care visezi la limuzina suprema, noul Mercedes S-Class W222 reprezinta alegerea ideala. Mai ales in versiunea Brabus B850, care propune o varianta de 850 cai putere si 1.450 Newton-Metri a propulsorului V8 bi-turbo de 5.5 litri din echiparea modelului S63 AMG.

BRABUS 850 in bejBRABUS 850 in bej

BRABUS 850 in bej

Te va duce de la 0 la 100 km/h cat ai clipi - a se citi 3.5 secunde, intr-un cockpit cum rar ai mai vazut la viata ta. Iar cum nu ne referim la faptul ca vei avea la dispozitie, de ales, intre patru scaune individuale despartite de o consola alungita, doua monitoare de dimensiuni generoase, respectiv doua masute retractabile. Nu ne referim, bineinteles, nici la optiunile de incalzire, racire sau masare a pretiosului tau organisme, toate aceste dotari de confort fiind disponibile pe aproape orice Mercedes S-Class W222.

Ceea ce nu poate oferi insa super-limuzina germana in standard si o face noul Brabus 850 este combinatie de piele alba si bej, ce acopera fiecare particica a interiorului. Acolo unde, evident, nu intalnim fie ornamente realizate din lemn masiv, fie elemente finisate intr-un metal remarcabil. Apropo, am apucat sa mentionam cate ceva si despre cusaturile trasate sub forma de carouri, ce sunt spuma acestui apetisant cappuccino? Sau cum rosul pragurilor iluminate cu logo-ul tunerului din Bottrop strica toata ambianta?

Revenind la punctele forte ale capodoperei de 850 cai putere si 1.450 Newton-Metri, tinem sa precizam ca si exteriorul a fost modificat in acelasi stil excentric precum celelalte doua departamente - atat cel interior, cat si cel tehnic, kitul aerodinamic agresiv-stilizat din fibra de carbon si jantele forjate pe 21 inch reprezetand principalele puncte de atractie intalnite aici.

BRABUS 850 in bej

BRABUS 850 in bej

BRABUS 850 in bej

BRABUS 850 in bej

BRABUS 850 in bej

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (37) Poze BRABUS 850 in bej
mai multe