Un Hyundai Genesis de 550 CP deschide lista cu surprize marca SEMA 2014

Un Hyundai Genesis de 550 CP deschide lista cu surprize marca SEMA 2014
  • Noul Hyundai Genesis de la ARK Performance debuteaza la SEMA Show
  • Proiectul american de tuning propune un V8 supraalimentat de 550 CP
  • Lista cu upgrade-uri vizeaza si suspensia, franele, respectiv exteriorul
Distribuie pe Facebook

Aproximativ o luna. Atat a mai ramas pana la startul evenimentului SEMA Show 2014, insa marile companii de tuning ale planetei nu pierd vremea si anunta inca de pe acum surprizele pregatite.

Primul mare proiect dezvaluit cu surle si trambite vine de la ARK Performance, specialistii americani pregatind o serie de modificari care sa scoata la iveala partea sportiva a modelului Hyundai Genesis V8.

Drept urmare, faptul ca unitatea de cinci litri si 420 cai putere prezenta la datorie s-a ales cu un compresor Rotrex si alte cateva imbunatatiri pentru un plus de performanta nu ar trebui sa surprinda pe nici unul dintre noi, fisa cu specificatii tehnice indicand acum un total de 550 CP.

Suspensia pneumatica marca AirREX si barele de stabilizare, respectiv rigidizare promit o crestere a manevrabilitatii si reducerii efectului de ruliu, in timp ce forta de franare este asigurata de discurile supradimensionate caracteristice meniului Brembo Big Brake Kit.

Pe plan estetic, grila uriasa a radiatorului va atrage cele mai multe privire asupra sa, insa nu vor trece neobservate nici prelungirile din fibra de carbon destinate atat spoilerelor fata si spate, cat si pragurilor laterale.

Lista cu bunatati exterioare continua cu aripile proeminente si jantele forjate accesorizate cu anvelope Nitto Tire NT05, in timp ce interiorul iese in evidenta prin numeroasele cusaturi in forma de carouri aplicate nu doar scaunelor sau banchetei, ci si fetelor usilor.

Asa cum precizam si anterior, noul Hyundai Genesis de la ARK Performance va putea fi admirat pe viu, in carne si oase, la inceputul lunii viitoare, cu ocazia editiei din acest an a evenimentului SEMA Show, eveniment desfasurat in fabulosul Las Vegas.

Hyundai Genesis by ARK Performance

Hyundai Genesis by ARK Performance

Distribuie pe Facebook
mai multe