Wald International modifica noul Mercedes CLS

Wald International modifica noul Mercedes CLS
In cazul in care ai dus lipsa modificarilor extravagante semnate de japonezii de la Wald International, e bine de stiut ca tunerul din Tara Soarelui Rasare s-a intors cu o noua creatie - un Mercedes CLS ce se poate lauda cu un aspect elegant si agresiv in acelasi timp!
Distribuie pe Facebook

La inceput a fost Lorinser. Tunerul care a schitat un pachet de imbunatatiri inainte ca noua generatie a coupe-ului in patru usi sa debuteze oficial a fost urmat indeaproape de conationalii de la Carlsson, luptele date intre companiile germane intensificandu-se odata cu aparitia kitului de tuning semnat de cei de la Brabus. In cazul in care nici una dintre aceste versiuni nu te multumeste, japonezii de la Wald International se pregatesc sa intre in scena. In scena tuningului dedicat ultimei generatii a modelului Mercedes CLS.

Asa cum era de asteptat, compania din Tara Soarelui Rasare si-a indreptat atentia exclusiv catre aspectul exterior al noului coupe cu patru usi din Stuttgart. Desi doar o singura fotografie oficiala a fost data publicitatii, se poate observa cu usurinta ca tunerul japonez a pregatit un kit aerodinamic complet, ce ii va conferi modelului german o doza extra de agresivitate. Asadar, partea frontala a fost inzestrata cu un nou spoiler, ce dispune de multiple prize de aer si LED-uri pozitionate vertical, in timp ce aspectul partii din spate ramane momentan un mister. Trecand cu vederea peste acest mic inconvenient, observam ca aripile fata modificate si noile praguri laterale au fost combinate cu un nou set de jante si o suspensie mai joasa cu cativa milimetri.

Informatiile cu privire la pretul modificarilor lipsesc cu desavarsire, insa iti reamintim ca ai nevoie de peste 50.000 euro pentru a achizitiona noul Mercedes CLS.

Wald International modifica noul Mercedes CLS

Distribuie pe Facebook
mai multe