Nokian lanseaza anvelopa anti-acvaplanare, numita Wetproof

Nokian lanseaza anvelopa anti-acvaplanare, numita Wetproof
  • Anvelopa are zone de siguranta specifice
  • Pneul a primit calificativul TUV Performance Tire
  • Disponibila in dimensiuni intre 14 si 20 de inch
Distribuie pe Facebook

Cum suna o anvelopa de vara care ofera siguranta deplina atunci cand ploua? Nokian lanseaza modelul Wetproof, un cauciuc special gandit sa franeze excelent pe carosabil ud si sa se comporte perfect la viteze mari pe ploaie, contracarand fenomenul de acvaplanare.

Noua anvelopă Nokian Wetproof reprezintă o opțiune sigură, ideală pentru automobilele care circulă pe drumurile din Europa Centrală. Caracteristicile cele mai importante ale acestei anvelope sunt abilitatea excelentă de frânare pe carosabil ud şi rezistenţa la acvaplanare, ceea ce fac condusul să fie mai uşor şi mai confortabil chiar şi în zilele ploioase. Noua generaţie de anvelope de vară Nokian Tyres beneficiază de tehnologia unică cu zone de siguranță, special dezvoltată pentru condițiile meteo variabile din timpul verii.

Anvelopa Nokian Wetproof, noul membru al familiei modernizate de anvelope de vară Nokian Tyres, oferă un echilibru perfect între confortul maxim şi siguranţa deplină. Nokian Wetproof oferă performanţe constante în zilele ploioase şi un mai mare confort pentru condiţiile precare de drum. Secretul din spatele echilibrului optim al proprietăţilor de rulare pe carosabil ud şi pe uscat este noul concept Dual Zone Safety. Această tehnologie unică cu zone de siguranţă asigură securitate şi fiabilitate în toate condiţiile de drum, în timp ce rezistenţa redusă la rulare îmbunătăţeşte eficienţa consumului de carburant şi susţine un stil de condus prietenos cu mediul.

Nokian Wetproof

Ca dovadă a excelenţei, Nokian Wetproof a obţinut calificativul TÜV Performance Tire. Acesta este acordat de organizaţia independentă de testare TÜV SÜD și certifică faptul că Nokian Wetproof se ridică la nivelul competitorilor premium în ceea ce privește calitatea și performanța.

Noile anvelope Nokian Wetproof sunt disponibile pentru categoriile de viteză T (190km/h), H (210 km/h), V (240 km/h) și W (270 km/h), oferta completă de dimensiuni incluzând 46 de produse cu dimensiuni de la 14 până la 20 inchi. Aceste noi produse vor fi disponibile spre vânzare din primăvara anului 2019.

Nokian Wetproof

Noua anvelopă Nokian Wetproof – Drumuri fără griji în zilele ploioase


• Siguranţă superioară pe carosabil ud
• Confort maxim
• Rezistenţa mică la rulare ceea ce duce la economisirea de carburant şi facilitează protejarea mediul înconjurător
Informaţii principale:

Două zone de siguranță: Zona pentru stabilitate, care asigură o stabilitate şi o manevrabilitate bună, conferind astfel reacţii precise şi fiabile la comenzile din volan. Zona de siguranță pe ud, care oferă o excelentă rezistenţă la acvaplanare, garantează o circulaţie sigură şi fără griji pe drumurile ude de la ploaie.

Conceptul Responsive Lock: Canelurile de pe nervurile longitudinale sunt prevăzute cu elemente de interblocare, care acţionează unul contra celuilalt în punctul de contact al anvelopei cu carosabilul. Acest design de interblocare oferă sprijin nervurilor longitudinale şi permite îndepărtarea eficientă a apei de pe banda de rulare. Se obţine astfel o mai bună rezistenţă la acvaplanare şi se sporește stabilitatea în timpul condusului.

Compusul de cauciuc Aqua Hybrid: Siguranță sporită pentru vreme ploioasă. Acest amestec de cauciuc de nouă generaţie asigură o aderenţă excelentă pe carosabil ud şi costuri reduse la carburant.
Tehnologia Nokian Tyres Coanda: Protecţie eficientă împotriva acvaplanării. Blocurile de pe banda de rulare, permit îndepărtarea rapidă a apei din locul în care anvelopa întră în contact cu carosabilul.

Nokian Wetproof

Nokian Wetproof

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Nokian Wetproof
mai multe
Publicat în categoria: Piese si Accesorii Auto DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2018