Tuning Audi: Lambo Doors pentru A5 si S5

Tuning Audi: Lambo Doors pentru A5 si S5
Atunci cand vine vorba de livrat aripi, specialistul numarul 1 in aceasta industrie este Red Bull. Totusi, daca vorbim de masini, austriecii sunt clar surclasati de germanii de la LSD.
Distribuie pe Facebook

Pentru toti posesorii de Audi A5 din intreaga lume, compania germana numarul 1 in livrat aripi pentru masini - LSD, pe scurt, are o oferta de nerefuzat: o pereche de Lamborghini Style Doors care sa-i injecteze celebrului coupe din Ingolstadt un nivel maxim de sex-appeal. De asemenea, nu au fost uitati nici cei cu cate un Audi S5 in garaj, posesorii versiunii de performanta a modelului german bucurandu-se de acelasi tratament. Despre Audi RS5 nu se aude momentan nimic, insa extremul automobil nu ascunde degeaba sub capota un motor V8 de 450 cai putere - cica ar putea zbura si fara sa beneficieze de aripi.

Revenind insa la usile celor de la LSD, compania germana ne anunta ca produsul sau a fost indelung testat de autoritatile competente - Federal German Transport Authority, mai exact, si indeplineste toate normele de siguranta. In plus, instalarea se face extrem de usor, celebrele Lamborghini Style Doors prinzandu-se in aceleasi elemente precum usile originale.

Si, daca ar mai fi ceva de spus, acela ar fi pretul - 1.749 euro, cu TVA inclus. Pentru toate celelalte, exista fotografii cu rezultatul final.

Tuning Audi: Lambo Doors pentru A5 si S5 Tuning Audi: Lambo Doors pentru A5 si S5

Distribuie pe Facebook
mai multe