Acesta este noul Audi S6 Avant. Modelul german a iesit pe circuit complet necamuflat

Acesta este noul Audi S6 Avant. Modelul german a iesit pe circuit complet necamuflat
  • Noul Audi S6 Avant a fost surprins complet necamuflat in teste
  • Break-ul german vine la pachet alaturi de spoilere agresiv stilizate
  • Propulsia va fi asigurata de un motor turbo cu cel putin 450 CP
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie a modelului Audi S6 a fost surprinsa din nou in teste. De-aceasta data in versiunea cu cinci portiere Avant.

Chiar daca nu au trecut nici macar sase luni de la prima aparitie in public a versiunii standard, Audi lucreaza deja la o prima varianta de performanta a noului A6. Este vorba despre deja celebrul model S6, surprins de-aceasta data intr-o configuratie cu cinci portiere.

Asemeni berlinei care va concura cu Mercedes E53 AMG si BMW M550i, noul S6 Avant iese in evidenta printr-o pereche de spoilerele agresiv stilizate, plus un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament. Nu lipsesc din meniu, de altfel, nici jantele supradimensionate.

La interior, atat versiunea in patru usi, cat si varianta break a urmatorului Audi S6 ar putea miza pe un volan multifunctional cu design in trei spite, scaune fata sport, dar si ornamente din fibra de carbon. Totodata, este posibil ca ceasurile de bord sa treaca printr-o restilizare minora.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, viitorul concurent al modelelor Mercedes E53 AMG si BMW M550i este asteptat in showroom-uri alaturi de o motorizare V8 bi-turbo. Este vorba despre o unitate de patru litri, care ar putea dezvolta 450 CP ori chiar mai mult decat atat.

Totodata, exista anumite voci care sustin ca noul S6 va renunta, de fapt, la motorul in opt cilindri, in locul acestuia urmand a-si face aparitia propulsorul V6 bi-turbo de 2.9 litri montat de Audi pe RS4 Avant si RS5 Coupe. Intamplator sau nu, si in cazul de fata vorbim despre 450 CP.

Cum va arata la final concurentul modelelor Mercedes E53 AMG si BMW M550i, atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere tehnic, vom afla cel mai probabil inainte de sfarsitul anului 2018. Exista in acelasi timp si posibilitatea unei lansari oficiale abia in 2019.

Audi S6 Avant - Poze spion

Audi S6 Avant - Poze spion

Audi S6 Avant - Poze spion

Audi S6 Avant - Poze spion

Audi S6 Avant - Poze spion

Audi S6 Avant - Poze spion

Sursa Foto: Motor1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi S6 Avant - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 28 Iunie 2018