Ar face orice numai ca sa bata S-ul. Noul Audi A8, surprins in teste la Nurburgring

Ar face orice numai ca sa bata S-ul. Noul Audi A8, surprins in teste la Nurburgring
  • Noul Audi A8 va fi prezentat in data de 11 a lunii iulie, la Barcelona
  • Limuzina germana anunta o arhitectura realizata in mare parte din aluminiu
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv un V10 TDI, spun zvonurile
Distribuie pe Facebook

Cu toate ca au mai ramas doar cateva saptamani pana la debutul sau oficial, Audi continua testarea urmatorului A8. Ba chiar mai mult de-atat, noul model de lux al producatorului german de automobile a fost surprins recent in actiune la Nurburgring.

Lansata pe piata la sfarsitul decadei anterioare si trecuta printr-un facelift acum mai bine de trei ani, actuala generatie a limuzinei Audi A8 se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale.

O noua reiteratie a celebrei nave amiral din Ingolstadt va fi prezentata in avanpremiera mondiala chiar in urmatoarele saptamani, cu ocazia unui eveniment special organizat la data de 11 iulie.

Intre timp insa, masina de lux a producatorului german a fost surprinsa intr-o serie proaspata de fotografii spion, realizata intr-un mod oarecum surprinzator pe circuitul de la Nurburgring.

Complet camuflata, cea de-a patra generatie a limuzinei A8 nu lasa, din pacate, nici macar un singur detaliu la vedere, sub folia pusa de inginerii Audi zarindu-se totusi cateva elementele de Prologue.

Dezvaluita public in 2014, impresionanta creatie inscrisa la categoria concept car-uri ar putea reprezenta principala sursa de inspiratie a celebrei nave amiral din Ingolstadt inclusiv la nivel de interior.

Pe plan tehnic, dupa cum precizam si anterior, masina de lux a producatorului german va surprinde in special prin platforma realizata din otel, aluminiu, magneziu si plastic ranforsat cu carbon.

Multumita noii arhitecturi, viitoarea generatie a limuzinei Audi A8 va fi atat mai manevrabila - comparativ cu modelul actual, cat si mai generoasa din punctul de vedere al spatiului oferit ocupantilor spate.

Acum, daca vine vorba despre gama de motorizari, urmatoarea nava amiral din Ingolstadt ar putea fi posesoarea celei mai puternice unitati diesel din lume: un V10 TDI cu 500 CP sub capota.

Unitatii in cauza, mai spun zvonurile, i se vor alaturi si un V8 TDI de 408 CP, in timp ce fanii motoarelor pe benzina vor descoperi in varful listei cu optiuni un V8 TFSI de 460 CP, dar si un W12 FSI de 565 CP.

La final, pentru ca meniul sa fie complet, masina de lux a producatorului german se va bucura de intreaga suita de tehnologii necesare condusului autonom pana la o viteza de cel mult 56 kilometri pe ora.

Audi A8 la Nurburgring

Audi A8 la Nurburgring

Audi A8 la Nurburgring

Audi A8 la Nurburgring

Audi A8 la Nurburgring

Sursa Foto: Autocar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi A8 la Nurburgring
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 3 Mai 2017