Au ramas cu ea in mijlocul drumului. Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP s-a stricat in timpul testelor

Au ramas cu ea in mijlocul drumului. Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP s-a stricat in timpul testelor
  • Au ramas cu ea in mijlocul drumului
  • Masina cu motor de 1.6 litri si 1000 CP s-a stricat in timpul testelor
Distribuie pe Facebook

Sa scoti peste 1.000 de cai dintr-un motor de doar 1.6 litri nu este deloc usor. Mai ales daca vrei sa-l pui pe o masina care sa respecte inclusiv normele de emisii si poluare.

Trei ani si jumatate mai tarziu de la prima sa aparitie in public, impresionantul Mercedes-AMG One continua sa se afle in faza de testare. Unul dintre cele mai tari proiecte ale ultimelor decenii, modelul cu sistem de propulsie imprumutat din F1 a fost surprins, de curand, in apropierea celebrului complex de la Nurburgring.

Complet camuflat, prototipul care combina un benzinar 1.6 turbo cu nu mai putin de patru motoare electrice, astfel rezultand o putere maxima de peste 1.000 de cai, s-a lasat fotografiat din toate unghiurile posibile si imposibile. Fara sa isi doreasca insa, neaparat, acest lucru.

Potrivit persoanelor aflate la fata locului, respectivul Mercedes-AMG One s-a stricat chiar inainte sa apuce sa intre pe circuit - pentru a efectua seria de teste prescrisa de inginerii diviziei din Affalterbach. Nu exista pentru moment, ce este drept, niciun fel de informatie cu privire la ce anume s-a defectat, cu exactitate, si de ce.

Dupa cum precizam insa si anterior, daca mai era inca o data nevoie de mentionat, discutam despre un automobil extrem de complicat, care gazduieste sub capota un sistem de propulsie imprumutat din F1. Cu un benzinar 1.6 turbo si nu mai putin de patru motoare electrice.

Respectivele elemente se vor traduce printr-o putere maxima de peste 1.000 de cai, sinonima cu un sprint de la 0 la 200 de kilometri pe ora intr-un timp mai mic de sase secunde. Meniul specific extremului Mercedes-AMG One va mai cuprinde si un sistem inteligent de tractiune integrala, dar si aerodinamica activa.

Mercedes-AMG One - Project One

Mercedes-AMG One - Project One

Mercedes-AMG One - Project One

Sursa Foto: Mercedes-Fans.de

Distribuie pe Facebook
mai multe